Drinks til nytårsaften

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og hvad er en fest uden fantastiske drinks? Her har jeg samlet mine opskrifter på drinks til nytårsaften eller til en hvilken som helst anden festlig anledning. De kan jo laves med eller uden alkohol og med festlige isterninger (med pynt i) Mere om det nedenfor, først er her lidt bud på forskellige cocktails.

drinks til nytårsaften

Drinks til nytårsaften

Nytår er jo en aften fuld af bobler, grin og forhåbentlig uforglemmelige øjeblikke og god stemning. Der er lækker og festlig mad på bordet, masser af pynt, gæsterne er klædt i fint tøj, så selvfølgelig skal der også lidt drinks på bordet. Det skal der i hvert fald her, så her kommer mine idéer til drinks.

Jeg gad godt blive bedre til pynt til de her drinks, så man kunne skabe drinks, der ikke kun smager fantastisk, men også ser lige så imponerende ud som fyrværkeriet på himlen.

 

Her kommer lidt bud på drinks til nytårsaften

 

Få også lidt inspiration til nytårsmenuen

Hvis du stadig ikke har menuen helt på plads og gerne vil lave mad til nytårsaften selv, så deler jeg lidt herunder:

 

Stemningsskabende tips:

  • Sæt en playliste sammen med årets største hits, så dansegulvet er fyldt med energi.
  • Lav en DIY-fotobås med nytårsaccessories – det er sjovt at kigge tilbage på.
  • Selskabslege – google dig frem til fede lege til nytår.
  • Nytårsquiz.

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både andre desserter og lidt sundere retter såsom aftensmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

 

Tak for et fantastisk år her på siden. Tak fordi I følger med og bruger mine opskrifter. Lad os sammen byde det nye velkommen med et smil, en dans og selvfølgelig en lækker drink i hånden! Skål og godt nytår!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret