Strawberry daiquiri

Strawberry daiquiri – så bliver det næsten ikke mere festligt. Det bringer minder om varme sommerdage, ferier og sjove aftener i godt selskab. Strawberry daiquiries er en rigtig sommerlig drink, men den kan sagtens nydes hele året rundt. Eksempelvis til nytår, som jo venter lige om hjørnet.

Strawberry daiquiri

Strawberry daiquiri opskrift

Her er min opskrift på strawberry daiquiri. I den klassiske strawberry daiquiri bruger man lys rom, men du kan også erstatte med vodka, hvis det lige er det, du har stående i barskabet.

Strawberry daiquiri

Opskrift til Til 2 store cocktails

Samlet tid

5 minutter

Ingredienser

  • 300 g frosne jordbær
  • 50 g sukker
  • 200 g isterninger
  • saft fra 1 lime
  • 6 cl lys rom

Sådan gør du

  1. Kør alle ingredienserne i en blender, til alle jordbær og isterninger er godt blendet ud.
  2. Server i to store glas og nyd!

Bedøm denne ret

Strawberry daiquiri

Andre cocktails til nytår eller andre festlige lejligheder

Hvis du er vild med frozen cocktails og daquiries, vil jeg anbefale dig at prøve en mango-hindbær daiquiri. Den er lidt mere frisk og syrlig i smagen, end den med jordbær – men den er mindst lige så god! Derudover har jeg også en grape cocktail med myntesirup og en drink med passionsfrugt. Begge disse cocktails er dejlig friske. I den sødere afdeling er en luksus espresso martini med vaniljeis og Baileys. Denne drink kan faktisk gøre det ud for en dessert i sig selv. Hvis man hellere vil have en helt plain espresso martini, har jeg også en helt klassisk opskrift her. Min mest populære drink er uden tvivl denne iskaffe med baileys og vaniljeis, og det forstår jeg godt! Som I nok efterhånden ved, er jeg kæmpe Baileys fan 😄

Hvis du skal bruge disse drinks til nytår eller ved andre festlige lejligheder, hvor du skal sammensætte en lækker menu, kan du se min kategori med nytårsopskrifter her. Her er alt fra lækkert mad til flotte desserter og kulørte drinks.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret