Mango-hindbær daiquiri

Mango-hindbær daiquiri er en frozen cocktail med både mango og hindbær. En rigtig festlig drink, som både kan bruges på lune sommerdage på terrassen og til andre festlige lejligheder, såsom nytårsaften, som jo venter lige om hjørnet.

Mango-hindbær daiquiri

Mango-hindbær daiquiri opskrift

Her er opskriften på den lækreste cocktail med mango og hindbær. I virkeligheden består drinken jo af både en mango daiquiri og en hindbær daiquiri, som er hældt i samme glas. Kombinationen af mango og hindbær giver både et smukt udtryk og en skøn, frisk smag, og man kan jo selv bestemme, hvor meget man rører de to typer af daiquiri sammen. Man kan også sagtens lave dem hver for sig! Selve kombinationen har jeg fra Mexico, hvor jeg engang rejste rundt i nogle måneder, jeg huskede den nemlig som virkelig god og frisk. Så nu er herligheden genskabt.

Mango-hindbær daiquiri

Opskrift til Til 2 store cocktails

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

Mango daiquiri

 • 200 g frossen mango
 • 50 g sukker
 • 200 g isterninger
 • 3 spsk. citronsaft
 • 3 cl lys rom

Hindbær daiquiri

 • 200 g frossen hindbær
 • 50 g sukker
 • 200 g isterninger
 • 2 spsk. citronsaft
 • 3 cl lys rom

Desuden

 • Evt. friske hindbær til pynt

Sådan gør du

 1. Lav først mango daiquiri ved at blende alle ingredienserne godt sammen. Hæld på 2 store glas.
 2. Blend derefter alle ingredienserne til hindbær daiquiri, og fordel også dette i glassene. Rør let rundt, hvis du ønsker at skabe et “swirl”-look i drinksene.
 3. Top evt. med friske hindbær.

Bedøm denne ret

Mango-hindbær daiquiri

Mango-hindbær daiquiri

Andre lækre cocktails

Er du på udkig efter andre ideer til drinks? Så har jeg også en drink med passionsfrugt, der består af passionsfrugtsirup, appelsin og rom. Den er dejlig frisk og sommerlig. Hvis du er til de lidt syrlige drinks, har jeg også en grape cocktail med mynte sirup – denne er vanvittigt god, hvis du spørger mig. Ellers er der jo også en iskaffe med Baileys og vaniljeis, som man aldrig går galt i byen med. Måske du også har lyst til at prøve en luksus espresso martini med Baileys og vaniljeis. Den er tilpas sød pga. isen og Baileys, og samtidigt indeholder den godt med alkohol – en virkelig lækker drink, der sagtens kan gøre det ud for en dessert i sig selv.

Hvis du mangler inspiration til hele menuen og andre cocktails, kan du tjekke min kategori ud med nytårsopskrifter – her er alt fra både luksus hovedretter og desserter til salte snacks og kulørte drinks.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret