Dadler med bacon – perfekt tapassnack

dadler med bacon Dadler med bacon – en spansk tapasting som smager sindssygt meget bedre end det måske lige ser ud.

 

Dadler med bacon

 

Dadler med bacon er måske ikke verdens kønneste tapassnack. Ikke desto mindre smager det helt fantastisk. Hver gang vi laver tapas, er de her en stensikker del af festen. De er super nemme at lave og består kun af to ingredienser, og så smager de bare så godt. Dadlen som er sød og blød og så det salte og sprøde baconsvøb omkring.

Jeg lavede de her dadler med baconsvøb i forbindelse med en polterabend for en måneds tid siden. Jeg var nemlig ude og undervise de søde damer i lidt madlavning, hvor menuen stod på tapas. Det var lidt en form for en workshop, hvor de fik opskrifthæfter osv. med hjem. Jeg har skrevet lidt om aftenen og den slags opgave (man nemlig kan booke mig til) i dette indlæg, hvor jeg også delte opskriften på jordbær med chokolade og ristede hasselnødder. Den snack blev nemlig også kreeret til denne her aften. Kig meget gerne indlægget og skriv endelig, hvis sådan en workshop kunne være noget for dig og vennerne.

Tilbage til de her dadler med bacon. Her er 14 styks og man kan vel dårlig kalde det en opskrift, nu den består af to ting. Alligevel kommer den her ;o)

Dadler med bacon

Opskrift til 14 styks

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Ingredienser

  • 14 bløde dadler
  • 5 stykker bacon

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Fjern stenene fra dadlerne
  3. Del baconstykkerne i 3
  4. Rul et stykke bacon om hver dadel og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  5. Giv dem omkring 20 minutter i ovnen, til de er sprøde

Bedøm denne ret

dadler med bacon dadler med bacon

Lignende opskrifter og andre tapasidéer

Mangler du inspiration til hvad der kunne serveres sammen med de her lækre dadler med bacon – så tjek kategorien ud her. En masse tapas og tilbehør-opskrifter. F.eks. kunne du lave sweet potato cheesetops også – de er SÅ gode. Eller hvad med sød kartoffel fritter, et hjemmebagt knækbrød eller en haydari (min favorit dip). Håber du finder noget til at komme på dit lækre tapasbord.

Instagram

Følg meget gerne med på min instagramprofil lige her for flere opskrifter og nem og oftest sund madinspiration

Kommentarer

    1. Jeg ville faktisk først lave dem idet gæsterne er der. Du kan godt vikle bacon omkring inden og blot have dem på køl sådan. Men de er klart bedst lige når de kommer ud af ovnen 🙂

Vis alle kommentarer (4)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret