Personoplysninger og cookiepolitik

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt her i og de kan ikke indeholde virus.

Hvad bruges cookies til?

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt trafikken på sitet. Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle denne trafik på websitet. Når du bruger websitet, bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Er det nødvendigt at acceptere cookies?

Nej, du kan godt benytte bloggen uden at bruge cookies, men det anbefales at acceptere cookies, hvis man vil have alle funktioner til at virke på sitet. Ønsker du at slette cookies, kan du se en vejledning her. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her

Kommentarer på bloggen

Det er blandt andet en cookie der hjælper til at man kan skrive en kommentar, uden at skulle udfylde navn, e-mail og url hver gang. Din mailadresse vil på intet tidspunkt blive videregivet til tredjepart, den behandles fortroligt og bruges ej heller til at kontakte dig. Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste. Kommentarer og dens metadata bliver bevaret på ubestemt tid. Dette er så enhver opfølgende kommentar kan genkendes og godkendes i stedet for at være i en moderationskø. Hvis du ønsker din kommentar slettet, kan du skrive mig en mail på Juliebruuns@gmail.com

Link til andre sider

Der er indimellem links til andre websites, og jeg er ikke ansvarlig for indholdet på disse sider, brug af cookies og privatpolitik.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding af mit nyhedsbrev vil du modtage madplaner, nyheder og mails fra mig. Jeg anvender mailchimp som udbyder og tredje partsmailsystem og jeg videregiver ikke din mail til andre.

Copyright

Indhold på juliebruun.com tilhører udelukkende Julie, og det må ikke bruges uden skriftligt samtykke. Brug af materiale tilhørende Julie uden samtykke medfører sagsanlæg

Brug af personoplysninger

Behandling af data sker i henhold til persondataloven og dansk ret. Oplysninger, som indsamles på sitet via cookies mv, bliver naturligvis behandlet fortroligt. Det afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Jeg benytter ikke oplysningerne til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre modtageren selv har skrevet sig op til at modtage e-mails.

Kontakt vedr. spørgsmål om personoplysninger

Har du spørgsmål til, hvilke persondata der registreres, skal du rette henvendelse på Juliebruuns@gmail.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Julie Bruun Søndergaard
Sølystvej 38
8600 Silkeborg
E-mail: juliebruuns@gmail.com
CVR-nr: 35504982