Påskefrokost, idéer til påskebordet

Her er lidt inspiration til påskebordet. Retter man kan servere til sin påskefrokost. Både kolde retter, lune retter, små appetizers, brød og salater. Jeg håber det kan bruges og at du måske finder nye idéer til din påskefrokost.

påskefrokost

Påskefrokost – idéer til påskebordet

 

Påskefrokosterne er lige om hjørnet og måske du har helt styr på hvad der skal på jeres påskebord. Det kan også være du sket ikke er begyndt at overveje det endnu. Jeg har her samlet 20 idéer til hvad du kan servere til din påskefrokost.

På et påskebord skal man selvfølgelig altid have lidt brød, jeg har sat et hjemmebagt rugbrød og franskbrød på her. Det kan man selvfølgelig også købe. Jeg synes en tærte, en salat og lidt forskelligt lækkert til rugbrøderne hører til. Påsketiden er simpelthen så hyggelig, nu begynder vejret at vende til det lunere. Der er begyndt at blive lyst meget længere ud på aftenen og fuglene er også rigtig begyndt at give lyd fra sig.

Vi holder selv påsken hjemme, og regner med at få lidt besøg af venner og familie. Vi har altid et ret stort rend af gæster og jeg elsker det. Vi har ikke planlagt den helt store påskefrokost her i år, men måske vi holder en lille én. Så skal nogle af nedenstående retter helt sikkert på påskebordet.

Her er i hvert fald en række idéer til din påskefrokost, håber de kan bruges

 

Appetizers og snacks

 

Opskrifter til påskefrokost – de kolde retter

påskefrokost

 

De lune retter

påskefrokost

 

Salater og grønt til påskebordet

påskesalater

 

Påskedesserter og påskekage

Se med lige her, hvor jeg har samlet alt det søde! 

Rigtig god påske i hvert fald.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret