Påskefrokost, idéer til påskebordet

Det her indlæg er fra påsken 2019. Så teksten passer måske knap så godt, det er i hvert fald før Corona kom og smadrede vores påskefrokoster. Ikke desto mindre, synes jeg det skulle udgives igen. Måske man ikke holder kæmpe påskefrokoster – men lidt har også ret. Også selvom man kun er få mennesker. Så her er lidt inspiration til påskebordet

Påskefrokost

Påskefrokost – idéer til påskebordet

 

Påskefrokosterne er lige om hjørnet og måske du har helt styr på hvad der skal på jeres påskebord. Det kan også være du sket ikke er begyndt at overveje det endnu. Jeg har her samlet 20 idéer til hvad du kan servere til din påskefrokost.

På et påskebord skal man selvfølgelig altid have lidt brød, jeg har sat et hjemmebagt rugbrød og franskbrød på her. Det kan man selvfølgelig også købe. Jeg synes en tærte, en salat og lidt forskelligt lækkert til rugbrøderne hører til. Påsketiden er simpelthen så hyggelig, nu begynder vejret at vende til det lunere. Der er begyndt at blive lyst meget længere ud på aftenen og fuglene er også rigtig begyndt at give lyd fra sig. Desuden er påskeferien super tiltrængt, i hvert fald hjemme hos os. Vi har ikke holdt vinterferie, hvorfor det bare er alt for lang tid siden at vi har haft fri sammen. Så især lige i år er jeg ekstra klar på påsken (som altså også falder lige sent nok).

Vi tager hjem til Mads familie idag og kommer hjem igen tirsdag. Så selve påsken holder vi hjemme, dog tager vi Mads mor med retur og regner også med at få besøg af lidt flere familiemedlemmer. Vi har altid et ret stort rend af gæster og jeg elsker det. Vi har ikke planlagt den helt store påskefrokost her i år, men måske vi holder en lille én. Så skal nogle af nedenstående retter helt sikkert på påskebordet.

Her er i hvert fald en række idéer til din påskefrokost, håber de kan bruges

 

Idéer til en lækker påskefrokost

 

Til kaffen

Påskefrokost

 

Hvis du mangler flere idéer til virkelig smukke påskekager, så er min veninde Camilla virkelig en knag her til. Hun har i det her indlæg udgivet en masse skønne påskedesserter til påskebordet. Så du kunne jo vælge lidt ud af “rigtig mad” fra ovenstående og så benytte dig af nogle af Camillas kager fra hendes indlæg.

Rigtig god påske i hvert fald.

Kommentarer

  1. Ꮋola! I’ve been reading your site for somе time now and finally got
    the ϲourage to go aһеad and gіᴠe you a shout out frօm Dallas
    Tx! Jսst wanted to mention keep up the great job!

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret