Påske regnbuesalat

Et bud på en anden måde at servere sine rejer, æg og, agurk og citron på. Det er vel knap en salat, men mere et fad med de smukke påskesager lagt i regnbuemønster. Så et bud på lidt til påskebordet, en form for påske regnbuesalat.

påske regnbuesalat

Påske regnbuesalat

 

Her er en form for en salat eller et grønt fad, lige til at smække på påskebordet – lige til at spise sammen med lidt franskbrød eller flutes. Smør f.eks. en skive franskbrød med mayo og tag for dig af fadet her med salat, rejer, æg osv. Pres lidt citronsaft over og nyd sammen med resten af påskemiddagen og påskegæsterne.

Du kan jo sagtens skifte lidt ud i fadet, hvis du f.eks. bedre kan lide tun end rejer. Så kan du lave dig en tuncreme og komme på i stedet for. Du kan også komme skiver af avocado på. Du kan komme cherrytomater på eller skifte feldsalat ud med en anden type salat. Måske du kan komme mayo i en lille skål og stille den i midten af fadet og så komme alle her ting uden omkring det. Det ville da faktisk være ganske fint. Måske endda også gøre plads til skiver af franskbrødet på fadet. Det begynder dog at kræve et lidt større fad.

Påske regnbuesalat

I styrer selv mængderne – tag bare så meget at det kan dække det fad, du bruger.

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • Et par æg
 • Feldsalat
 • Agurk
 • Rejer
 • Rødløg
 • Citron
 • Rogn

Sådan gør du

 1. Start med at koge nogle æg, jeg gav dem 8 minutters tid. Skyl dem i koldt vand, pil dem og skær i skiver.
 2. Skyl salat, dup det tørt.
 3. Skær agurk i tern og hak rødløg fint, skær citroner i både
 4. Anret nu fadet med alle dine sager, drys salt og peber over og server til brød.

Bedøm denne ret

Video af påske regnbuesalat

påske regnbuesalat

Andre påskeretter til dit påskebord

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret