Påskekager og desserter

Her er en lille samling over en række påskekager og påskedesserter. Påsken er jo lige om hjørnet og måske du har styr på både frokostfrokost og det søde indslag. Måske du stadig godt kunne bruge lidt inspiration, så har jeg samlet det her. Se med her hvor alle de salte retter er listet op, kolde retter til påskebordet, de lune, salater og brød. Så kan du til gengæld finde de søde sager lige her, hvor du er havnet.

påskekager

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker højtider og traditioner. Jeg elsker mad, gæster og hygge og jeg elsker kage og dessert. Så påsken og de her dejlige påskedage med masser af hygge, nærvær og mad er lige mig. Hvis du stadig mangler et par idéer til meget nemme desserter og påskekager, så kig med her under.

 

Påskekager og desserter

 

  • Mocca cheesecake med påskepynt: en bund på digestive og kanel, et chokoladeganache-lag, en mascarpone creme og lidt høvlet mørk chokolade og påskeæg som pynt

  • Påskemuffins på mazarinkage: de her muffins er lavet på den blødeste og mest saftige mazarinkage, der er en mascarponecreme med limeskal oven på og så er de igen pyntet med påskeæg.

påskekager

  • Påskekage lavet på gulerodskage med ostecreme: klart bloggens mest populære påskekage. Denne her er en gulerodskage med ostecreme, der er lagt både imellem de to lag gulerodskage og så godt med creme på toppen også. Pyntet med påskeæg. Absolut den opskrift der er brugt mest ude i diverse køkkener her fra indlægget. Måske du også kan bruge den.

påskekager

  • Nemme påskedesserter i glas med makroner og skum: det her er nok den nemmeste af denne her samling. Det er makroner i bunden af et glas. Så er der en creme på blandt andet fløde, flødeost og citron sprøjtet oven på. Det er faktisk det! Pynt med lidt citron eller blåbær, påskeæg eller hvad du synes. Nemt!

påskekager

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

  1. Kan man komme andet i end citron i de påskedesserter da der kommer en gæst der ikke kan tåle citrusfrugt

    1. Undskyld sent svar, jeg tænker næsten svaret er lige gyldigt nu. Beklager mange gange. Håber I fik kreeret nogle påskedesserter, som alle mand kan lide.

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret