Gæstemad

Gæstemad er et indlæg fyldt med idéer til hvad du kan servere når I får gæster. F.eks. små burgere, indisk middag, mellemøstligt mad med mere.

Gæstemad

 

Jeg har i dette indlæg sat lidt forskelligt sammen til jer, hvis man har brug for inspiration til gæstemad. Hvis man er lidt blank på hvad man skal servere for sine gæster, da man gerne vil byde på lidt mere en bolognese, frikadeller eller kylling karry. Inden ondt om disse retter, jeg elsker hver og én og kunne SAGTENS finde på at servere disse for mine gæster. Men en gang i mellem har man lige lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Hvis man skal holde fødselsdag, tøsemiddag eller andet. Så her har jeg lagt hovedet lidt i blød og kommet frem til nogle forslag, jeg personligt ville elske. Kom gerne med jeres idéer, hvis I har noget der er genialt gæstemad.

 

Idéer til gæstemad

gæstemad

  • Sliders. Miniburgerer med en masse forskelligt fyld. Jeg elsker sådan noget nipsemad, hvor man kan plukke præcis det man bedst kan lide fra bordet. I indlægget her kommer jeg med opskrifter på forskellige burgerboller, f.eks. slags dips og tilbehør, kyllingenuggets, bøffer, pulled pork, fiskenuggets, rødbedebøffer og meget andet. Måske dette kunne være en idé til gæstemad.

gæstemad

  • Pandekager med fyld, eller vafler med fyld. Lidt samme idé. Igen kan man plukke af diverse slags kød, fisk, grøntsager, dips osv. Her kan basen blot være pandekager eller vafler, fremfor burgerbollerne

  • Fajitas. Lav en skål guacamole, en tzatziki og en tomatsalsa, måske også en skål nachos. Bag dig en portion kylling, rødløg og peberfrugter vendt i en fajitas marinade og server sammen med lune tortillas pandekager

gæstemad

  • Pizzaaften. Måske hvor du har forberedt pizzadej, pizzasauce og gjort klar med alle toppings. Så kan gæsterne være med til at lave deres egne pizzaer.

gæstemad

  • Gourmet hotdogs med hjemmebagt hotdogbrød, gode kvalitetspølser, en hjemmelavet ketchup, syltede rødløg, hjemmeristede løg og andet godt.

  • Pita med köfte eller falafler og haydari. Lav dig lidt lækre slags fyld, kom det i små skåle og lad gæsterne fylde deres hjemmebagte pitabrød med alt muligt lækkert.

gæstemad

 

Desserten efterfølgende

Hvis du mangler inspiration til hvad du så kan servere efter, kommer der en smule her. Ofte bruger jeg alt mit krudt på selve maden, så jeg ikke orker det helt vilde når den efterfølgende står på dessert. Altså jeg elsker dessert, men det er bare ikke altidman gider at lave det store her også. Så enten kan du forberede desserten dagen inden, der er mange kager og desserten som sagtens kan laves i god tid inden. Ellers kan du lave en af de her nemme desserter.

 

Instagram og et gratis nyhedsbrev med madplaner

Følg også endelig med på min Instagram, hvor jeg deler ud af nem hverdagsmad og hverdags øjeblikke. Modtag også mine nyhedsbreve helt gratis. Jeg sender en madplan ud hver weekend, som er proppet med grønne nemme familieretter samt indkøbslister. Tilmeld dig her 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret