Nytårsmad – inspiration til nytårsmenu

Nytårsmad – inspiration til din nytårsaften. Jeg har netop udgivet et indlæg med nytårsdessert – en masse inspiration til det søde køkken, hvis du mangler noget lækkert til på fredag. Men man skal selvfølgelig også have lidt almindelig mad inden desserten, hvorfor jeg her har samlet de opskrifter jeg har på siden med festlig mad.

nytårsmad

Nytårsmad

Langt de fleste af mine opskrifter her på siden er hverdagsmad, nemt og hurtigt og oftest også ret grønt mad. Så jeg kan godt se på min samling at der mangler en masse festmad også. Men jeg har alligevel fundet en masse som jeg sagtens kunne finde på at servere til nytårsaften, hvis det da ikke stod på take away hjemme hos os.

Jeg håber I får en dejlig festlig aften og kan bruge lidt fra listen her. Både til dronningens tale kl 18, hvor nogle små snacks kan komme på bordet. Men også til selve nytårsmenuen. Rigtig godt nytår til jer.

 

Snacks til talen kl 18

Her har jeg fundet lidt små anretninger og snacks frem, som alle passer glimrende til et glas champagne til nytårstalen. På det her tidspunkt er man nok godt sulten, men har bare lige brug for en smule let og gerne saltet og fedtet inden den store 3 retters.

 

Forret

Igen har jeg samlet lidt af de opskrifter jeg har her på siden. En suppe, som jeg elsker og synes er en rigtig forret-suppe, og ellers to små retter med fisk.

 

Hovedret

Det er faktisk ikke meget rigtig fint mad jeg har på min side, og det er nytårsmad jo ofte. Jeg vil dog selv meget gerne have dette serveret. Det er altid lækkert med et godt stykke kød, og tilbehør har jeg alligevel en hel del af på siden.

 

Mere nytårsmad og inspiration

Sidste år lavede jeg et lignende indlæg! Se det her! Der var jo en hel del opskrifter som er lavet her i år 21 der ikke var med på den liste. Men så var der til gengæld plukket lidt mere fra de gode gamle nemmere. Hvis du ikke fandt din nytårsmenu i indlægget her, gør du det måske i det andet indlæg jeg har linket til.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret