Fredagsmad, inspiration til snasket fredagsmad

FredagsmadFredagsmad er måske lidt et vidt begreb, det er ret forskelligt hvad man måske har lyst til på sin fredag aften. Men jeg har alligevel forsøgt at samle lidt burger, pizza, hotdog osv. Håber det kan bruges

 

Fredagsmad, inspiration til weekenden

 

Fredagsmad – her finder du en masse idéer til hvad du kan servere en hyggelig fredag aften! Så er det dæleme weekend, slet ikke så ringe! Om lidt kommer Mads hjem og så skal vi ud og handle til weekenden. Jeg tænker vi skal have en indisk simreret i aften. I morgen skal vi nemlig have Noah passet i lidt længere tid af gangen for første gang. Meget nervepirrende. Min mor er helten og Mads og jeg skal prøve at hygge os lidt alene. Virkelig tiltrængt og virkelig længe siden.

Vi starter morgenen med brunch på Mefisto her i Aarhus og skal bagefter i Grossererbadet. Bliver så skønt, jeg håber virkelig Noah arter sig. Efterfølgende kommer Noahs farmor til aftensmad og overnatning og bliver ellers til lidt formiddagshygge søndag. Så jeg skal have lagt hovedet i blød til endnu en aftenret i morgen. Godt nok bliver det så ikke fredagsmad, men lørdagsmad – men det kan vel være det samme. Hvis du endnu ikke ved hvad I skal have her i aften eller i morgen, kan du måske finde lidt inspiration ved en af følgende opskrifter.

Fredagsmad må jo gerne være lidt mere luksus og evt. lidt mere junk i det. Dog skal vores mad altid være nemt, med små hoveder og knap så meget tid i køkkenet. Jeg håber meget du kan blive inspireret til dit fredagsmad lige her. Rigtig god fornøjelse og rigtig god weekend.

 

Pizza

Burger er perfekt fredagsmad

fredagsmad

Pandekager og vafler

fredagsmad

Sandwich, pita og hotdogs

fredagsmad

Lov mig også lige at prøve de her sprøde, fedtede og snaskede kyllingenuggets. De er perfekte oven i denne cremede pastasalat med karrydressing.

Lige en sidste ting som skal med i “weekend mad samlingen”, er en culottesteg med hjemmelavet sauce.

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

    1. Tak for tippet. Det lyder også for lækkert 🙂 Endte med tapas ud fra tøm-køleren princip 🙂

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret