Amerikansk mad

Amerikansk mad

Amerikansk mad er for mig lig med burger, fritter, pizza, det er bbq, især spareribs minder mig om USA. Det er Buffalo wings, fried chicken og måske generelt bare alt i friture. Jeg tænker amerikansk mad som ret fed og juicy, men altså det elsker jeg nu faktisk også. Selvom jeg spiser en hel del grøntsager (som jeg virkelig også elsker), så er salt, fedme og snask et must i mine opskrifter. Det bliver bare lidt kedeligt uden og tilfredsstiller ikke helt nok.

Weekend mad

Amerikansk mad er også lig med masser af ost, bacon, måske noget med karamelliseret eller syltet løg. Der er rigtig mange af mine retter jeg har lagt under weekendmad som også hører til amerikansk mad. Jeg håber I kan finde lidt ny inspiration og idéer til netop weekend mad lige her.

Jeg får (imens jeg sidder og skriver teksten her til denne kategori) da virkelig også lyst til at kaste mig ud i mange flere amerikanske klassikere. Jeg skal virkelig i gang med at søge opskrifter og inspiration og så får den fuld gas i det amerikanske køkken. Mon ikke både mand og børn ville være tilfredse med det også.

Amerikanske desserter

Amerikanske desserter er heller ikke værst. Sådan noget som donuts, key lime pie, tunge chokoladekager, cookies, amerikanske pandekager, diverse vafler og meget andet.

Sig endelig til hvis der er nogle specifikke amerikanske retter der mangler her på siden. Se også gerne mine andre verdenskøkkener, f.eks. det mexicanske, det franske eller det mellemøstlige køkken.

I er selvfølgelig også altid velkomne til at følge med ovre på min Instagram profil, uge her.

Kh. Julie