Pizza med tomatsauce, bresaola og soltørret tomat

Pizza med tomatsauce, bresaola, godt med hvidløg og soltørret tomat. Pizzaen har en sprød luftig bund, en krydret pizzasauce og (i mit hoved) en perfekt mængde fyld. Prøv opskriften på den og den anden på billedet, der er opskrifter på dem begge.

pizza med tomatsauce

Pizza med tomatsauce, bresaola og soltørret tomat

 

Jeg delte for lidt tid siden en opskrift på en kartoffelpizza. Èn med grøn pesto, tynde skiver pesto og frisk rosmarin. Den lavede jeg i samarbejde med Svansø. Jeg modtog også en rød pesto, soltørret tomat og et glas hvidløg i olie. Så i samme omgang som denne kartoffelpizza kom til, blev en bresaola pizza med soltørret tomat også tryllet frem. Den skal I selvfølgelig også have opskriften på.

Selve bunden er lavet ud fra samme opskrift som kartoffelpizzaen, nemlig på denne pizzadej. Pizzasaucen er en krydret sag med hvidløg, balsamico, chili og lidt sukker. Den kan I finde en opskrift på her: pizzasauce.

Fyldet til denne her pizza får I her. Pizzadej og tomatsauce giver 5 mindre pizzaer, så alt efter, hvor mange I skal bruge, kan I lave mere eller mindre. Fyldet her giver nok til 3 små pizzaer.

Pizza med bresaola

Opskrift til 4 stor stykker

Forberedelsestid

1,5 timer

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

2 timer

Ingredienser

 • 1/2 * pizzadej
 • 1/2 * pizzasauce
 • 1 pose cheddarost (revet)
 • 1-2 pakker bresaola alt efter hvor meget du ønsker på din pizza
 • 1 rød peberfrugt
 • 2-3 spsk. soltørret tomat i olie
 • 2-3 spsk. hvidløg i olie
 • frisk basilikum til toppen

Sådan gør du

 1. Lav først din pizzadej, når den hæver kan du lave din tomatsauce
 2. Tænd ovnen på max antal grader, jeg bruger en stenovnsplade (også kaldet et bagestål) som bliver meget varmt inden.
 3. Pres bundene ud med hænderne, så de bliver så tynde som muligt.
 4. Kom pizzasauce på og smør det ud
 5. Kom ost over bundene
 6. Kom bresaola og peberfrugt (skåret i tynde ringe)
 7. Bag pizzaen på den varme plade (eller på din bageplade beklædt med bagepapir) men stadig i en meget varm ovn. Hvis du har et bagestål skal pizzaen max have 10 minutter. Hvis du bruger en almindelig bageplade, skal den have lidt mere. 15-20 minutter.
 8. Kom soltørret tomat, hvidløg og frisk basilikum over

Bedøm denne ret

 pizza med tomatsauce

Gør det endnu nemmere med hjemmelavet pizza

Frem for at smøre pizzaen med en pizzasauce, kan du også sagtens smøre den med en rød pesto. Det er virkelig nemt og lidt ekstra tidsbesparende. Du kan også købe dig til en færdiglavet pizzadej, så bliver det ikke meget nemmere.

Dog synes jeg, at det hjemmelavede altid smager bedst, men nogle gange har man bare brug for noget nemt.

 

Mere fredagsmad?

Hvis du er til hjemmelavet pizza, er du sikkert også til hjemmelavede burgers. F.eks. de her med pulled pork og coleslaw eller hvad med de her med oksekød, bacon og cheddar (det er min personlige favorit). Jeg har også en opskrift på en klassisk lasagne med oksekød lige her.

pizza med tomatsauce

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret