Fødselsdagsfejring i weekenden

Fødselsdagsfejring

Hold da op en skøn weekend. Vores store dreng fyldte 5 år i lørdags og den har stået på fødselsdagsfejring hele weekenden. Jeg havde i al hemmelighed bestilt en kæmpe levering af fodboldpynt og Noah havde selv bestilt en fodboldkage. Fredag og lørdag havde vi inviteret familie, og søndag kom vennerne over til leg i haven, skattejagt, boller og kage og fødselsdagsfejring på bedste vis.

 

Menuen til fødselsdagen

Fredag stod menuen på boller og kagemand om eftermiddagen og let aftensmad på grillen om aftenen. Lørdag var der lidt leftovers af al kagen til eftermiddag, og aftenen blev brugt rundt om bålet med snobrød, pandekager og pølser. Virkelig hyggeligt, og sikke et vejr vi havde med os.

Søndag kom der endnu engang en masse gæster, men til brunch. Her stod menuen bl.a. på boller, frugt, fodboldkage, chiagrød og andet godt.

Jeg tænkte derfor at jeg ville dele lidt ud fra dagen, både af billeder – men bestemt også af opskrifter. Hvis nu I står og selv har planer om fødselsdagsfejring eller andet, hvor I kunne bruge lidt idéer til menuen.

 

Fødselsdagsboller – idéer til brød

 

Sødt brød, som også er genialt til fødselsdagsfejring

 

Kageforslag

  • chokoladekage, det her er min favorit og den lavede vi om til en fodboldkage. Grøn glasur på toppen og kokos som græs. Vingummibamser som fodboldspillere. En ostecreme til at tegne banen op, en rumkugle som bold med hvid chokolade på. Målene er lavet ud fra …
  • lagkage, f.eks. denne her med rutebiler eller denne chokoladelagkage
  • kagemand (den bestilte Noah også)
  • verdens bedste gulerodskage
  • verdens bedste romkugler
  • cookies med chokolade

 

Drikkevarer

Ud over kaffe, juice og varm kakao med flødeskum – kan du også servere

 

Forslag til brunch, som vi fik søndag

 

Tak for alle jeres søde beskeder på hans fødselsdag, nu vil jeg bruge resten af dagen på at få styr på hytten her hjemme igen og planlægge lidt mere grønt indkøb til den kommende uge.

 

Tidligere indlæg om fødselsdagsfejring

Se også det indlæg jeg delte sidste år på hans fødselsdag, hvor jeg desuden delte opskriften på en virkelig skøn fødselsdags chokoladekage. 

〈 Frugtsalat og vaniljeråcreme 〉

fødselsdagsfejring

fødselsdagsfejring

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge

 

〈 Weekenden sluttede af med en tur ved vandet for lige at fordøje alle indtryk 〉

fødselsdagsfejring

fødselsdagsfejring

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret