Hovedretter til nytårsaften

Har du styr på hovedretten til nytårsaften? Ellers kan du måske få det her. Jeg har nemlig samlet lidt bud på, hvad du kan servere hertil. Vi står selv for hovedretten i år, mens vores venner tager forret og dessert. Så jeg er selv ved at lægge hovedet i blød. Jeg gad godt prøve at lave beef wellington, det har jeg nemlig aldrig prøvet før. Sådan en opskrift er heller ikke herinde (endnu), så det er måske det, valget falder på. Men ellers er en god culottesteg jo også oplagt. Her er hvert fald lidt inspiration til forskellige hovedretter til nytårsaften.

hovedretter til nytårsaften

Hovedretter til nytårsaften

Jeg har delt det op herunder, så du nemt kan få et overblik over hvilke slags kød, kylling eller fisk du kan servere. Hvilke kartofler og hvilken salat du kunne vælge. Du kunne også gå med sushi eller tapas. Også to glimrende festmenuer. Se f.eks. en masse tapasinspiration her.

 

Kød eller fisk som lækre hovedretter til nytår

  • Medaljoner af kalvemørbrad med baconsvøb: Det man også kalder tournedos. Opskriften er nem at tilpasse til det antal mennesker, I bliver til spisning. Og så tager kødet kun 20 minutter at lave alt i alt.
  • Culottesteg: nemt at lave, da stegen bare passer sig selv. Det giver god tid til at forberede lidt lækkert tilbehør hertil. Det er lækkert, når man skal have gæster, så kan man have forberedt det hele, inden de kommer. Så står stegen bare i ovnen og bliver saftig og mør, imens man laver tilbehøret
  • Blommemarinerede kalvespyd – lækre saftige spyd af kalv. Brug gerne tilbehøret i opskriften også.
  • Bagt laks med citron og persillesmør – måske man vil servere laks til sin hovedret, så kunne denne eller opskriften nedenfor måske være noget.
  • Bagt laks med spinatpersille pesto

 

Kartofler som tilbehør hertil

 

Salater og grønne tilbehør hertil

 

Dips og dressinger sammen med dine hovedretter til nytårsaften

 

Hvis du skulle have lyst, er du mere end velkommen til at kigge med på instagram. Smid en hej eller en kommentar til et billede eller video, så bliver jeg glad.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret