Flæskesteg i airfryer

Jeg er simpelthen nødt til at dele det her tip med jer! Flæskesteg i airfryer, jeg siger det bare – jeg prøver aldrig andet. Kæmpe lækkert, sindssygt nemt og garanti for sprøde svær. Den passer også stort set sig selv hele vejen igennem, da man blot skal skovle lidt af vandet den ligger i op over sværerne ind i mellem. Ellers ligger den bare derinde i sin kurv og hygger. Så her, en opskrift på flæskesteg med sprøde svær i airfryer.

flæskesteg i airfryer

flæskesteg i airfryer

Flæskesteg i airfryer

 

Nu har jeg efterhånden lavet flæskesteg i airfryer en del gange og hver eneste gang er der sprøde svær og saftig mørt kød. Så nu må opskriften også deles herinde. Det er virkelig nemt! Man kommer blot sin flæskesteg i airfryeren, hælder kogende vand over og gnider salt ned over de her svær. Så skal den faktisk bare have en time ved 180 grader, hvor man lige hælder lidt af vandet den ligger i hen over stegen nogle gange. Så skal den lige hvile 10 minutters tid på køkkenbordet, og bum – så er der nem flæskesteg med sprøde svær.

Server den med brunede kartofler og grønlangkål eller brug stegen i flæskestegsburger, mums.

Flæskesteg i airfryer

Opskrift til 6-8 personer

Samlet tid

1 time og 15 min

Ingredienser

 • 1,3 kg svinekam med ridset svær
 • 8 dl vand
 • 1 spsk. salt

Sådan gør du

 1. Tænd din airfryer, så den varmer lidt op i 5 minutters tid
 2. Tjek imens at dine svær er ridset godt ned i stegen. Undgå dog at skære ned i selve kødet.
 3. Læg din steg i en airfryer og hæld 8 dl kogende vand over den (hen over grisens svær)
 4. Kom salt over den og gnid det godt ned mellem de her svær
 5. Giv den 60 minutter ved 180 grader.
 6. Hver 10. eller 15. minut kan du skovle lidt af vandet fra kurven op over flæskestegen.
 7. Når den har fået en time, tages den ud og lægges på et skærebræt, lad den ligge sådan 10-15 minutter
 8. Så er du klar til at skære stykker af din flæskesteg

Bedøm denne ret

Video af flæskesteg i airfryer

Du kan se hvor nemt det er her.

Server din flæskesteg sammen med

flæskesteg i airfryer

Vild med din airfryer?

Her kommer lige lidt flere idéer til hvad du kan bruge din airfryer til.

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste. Jeg har en lang række forskellige madplaner med forskellige temaer. Hop gerne ind og se, om der er en madplan, som passer til jeres familie.

Kommentarer

 1. Nu er min airfryer indrettet som en miniovn, så hvis jeg hælder vand over stegen, har jeg vand ud over køkkenbordet.

  1. Nå for den da, min har en kurv under – som har en stor bakke af en art, som samler det hele op. Ej jeg vidste ikke man kunne få dem på den måde du beskriver din 🙁

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret