Dansk mad

Dansk mad

Dansk mad er nu også meget godt, hva?

Mormormad

For mig er dansk mad lig med mormormad – retter vi altid har fået hos mine bedsteforældre, men også rigtig meget hjemme i mit barndomshjem. Jeg elsker det. Jeg elsker også at lege lidt med de klassiske retter, tilføje flere grøntsager og måske lidt mere smag. Men nogle retter skal man heller ikke pille for meget ved.

Dansk mad er ganske børnevenligt og nostalgisk

Her er alt fra frikadeller og stuvet hvidkål, til boller i karry, koteletter i fad, flødekartofler, kartoffelsalat – til risengrød, øllebrød og andet godt. Dansk mad er jo simpelthen fuld af nostalgi og barndomsminder.

Vi har nok alle en eller anden dansk klassiker som vi ik igen og igen som barn og som minder én om lige netop den tid. Jeg elsker især frikadeller og stuvet hvidkål, som jeg altid har fået hos min mormor. Vi har altid fået gammeldags æblekage hos min farfar og hjemme i mit barndomshjem fik vi ofte risengrød og øllebrød. Mine børn elsker virkelig også det danske køkken, det er ret så børnevenligt. Jeg vil også meget gerne skabe minder og retter hos dem, der minder dem om deres barndomshjem. Jeg er sikker på at det nok ikke kun er det danske de husker (som det lidt er hos mig selv). Hjemme hos os får vi en masse forskellige verdenskøkkener, men det danske er nu stadig et af dem.

Server dansk for udenlandske gæster

Hvis du er ude efter noget ægte gammeldags dansk mad, som du gerne vil servere for f.eks.udenlandske gæster – kan du også lure lidt med her i kategorien og se om du kan finde noget.

Der vil hele tiden komme nye retter til

Jeg håber I finder hvad I søger. Jeg arbejder hele tiden på at forny, komme med flere opskrifter og udforske de forskellige verdenskøkkener. Sig gerne til hvis der er specifikke opskrifter I søger, eller brug blot søgefeltet på min startside

I er også altid meget velkomne til at kigge med ovre på min Instagramprofil, hvor jeg også deler opskrifter, hverdagsglimt, træningsinspiration, madplaner og meget mere.