French toast

Indeholder reklame for Cosori

Her er et bud på noget virkelig lækkert, fedtet, sødt og sprødt. Nemlig French toast! De her er dog lavet i en airfryer og jeg har derfor helt undladt fedtstof. Laver man dem på den klassiske facon på en pande, skal der masser af smør til. Jeg synes de er vildt gode, selv uden fedt. Der er til gengæld brugt godt med sirup og kanelsukker. Få min opskrift i indlægget her.

french toast

French toast opskrift

 

French toast er sprøde toastbrød man kan spise til morgenmad eller servere som en del af en brunch. Det er virkelig nemt, især hvis man som jeg laver dem i en airfryer. Så passer de sig selv det meste af tiden. Jeg har et samarbejde med Cosori, som står bag denne airfryer og lige nu udlodder jeg en ovre på min instagram – hvis I skal være med til at deltage.

Når man bruger en sådan maskine, kan man lave dem helt uden fedtstof. Ellers vil man normalt bruge godt med smør til stegning. Min opskrift kommer her, og den rækker til 4 stykker brød.

Arme riddere i en airfryer

Opskrift til 4 styks

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 2 æg
 • 6 dl sødmælk
 • 1 god spsk. lys sirup
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 4 stykker toastbrød

Serveres med

 • kanelsukker
 • sirup
 • friske bær

Sådan gør du

 1. Start med at tænde din airfryer, den skal lige varmes op inden brug. Så tryk på “preheat”.
 2. Kom så æg, lys sirup, mælk og vaniljesukker i en skål og rør det godt sammen
 3. Dyp toastbrødene i blandingen. De skal være godt snasket til
 4. Læg dem i din airfryer i 10-12 minutter ved 180 grader. Vend dem halvvejs.
 5. Imens kan du lave din kanelsukker og skylle bær.
 6. Drys godt med kanelsukker over brødene og server med sirup og friske bær.

Bedøm denne ret

french toast

Serveringsmuligheder til dine French toast

Jeg har serveret mine arme riddere, som de også hedder – med sirup, kanelsukker og friske bær. Men man kan også servere lidt nutella eller marmelade til. Jeg har selv lavet begge opskrifter, som jeg linker til nedenfor. Ellers kunne lemoncurd også være et bud her til. Eller en karamel.

 

Andre brunchidéer

De her French toast ville være helt perfekte som en del af en brunch. De er jo absolut fine, så hvis de var en del af et brunchbord eller en buffet – ville jeg hvert fald ikke klage. I så fald, ville jeg nok servere dem som kvarte – evt. som små trekanter. Så kan man hapse en sammen med hvad der snu ellers fylder på brunchbordet. Se også en række andre brunchidéer her.

french toast

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min instagramprofil også, hvor jeg deler madbilleder og opskrifter hver dag. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver fredag. Her er tilhørende indkøbssedler, og det hele er helt gratis. På Facebook trækker jeg både nye og gamle opskrifter frem og giver inspiration til hverdagsmaden, søde sager og træning. Jeg håber, vi ses!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret