Madpakkeidéer

Madpakkeidéer. Nu er hverdagen nok startet for rigtig mange, hvilket betyder madpakker i lange baner. Måske man elsker rugbrødsmadder i sin madpakke, men hvis ikke så har jeg en række andre idéer. Håber nogle af dem kunne passe dig og din hverdag. Man kan sagtens snyde sig langt hen af vejen med købt rugbrød, sandwichbrød, falafler og den slags. Men ellers har jeg linket til de hjemmelavede varianter her også :o)

madpakkeidéer

Madpakkeidéer – 12 styks

 

  • Salat Nicoise (evt. med dåsetun frem for tunsteaks), denne salat er god da den ikke er blandet sammen og derved ligger og bliver slatten. Sørg for at pakke salaten ned i en stor bøtte, hvor tingene ligger lidt adskilt. På den måde holdes den frisk i længere tid. Pak evt. tun, æg og dressing i små bøtter for sig. Eller salatbowls med falafler og quinoa, – denne fungerer nemlig lige sådan
  • Pastasalat vendt i guacamole med kylling i

madpakkeidéer

madpakkeidéer

Mere madpakkeinspiration

Mangler du mere madpakkeinspiration? Så kunne min nye madpakke-ebog, som jeg har skrevet sammen med Lisbeth Østergaard måske være noget for dig. Se

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret