Skyr pølsehorn med kyllingepølser

Her har du min opskrift på skyr pølsehorn med kyllingepølser. Hvis du også elsker pølsehorn, men godt kunne tænke dig en sundere udgave – og hurtigere – så skal du altså prøve de her pølsehorn! De blev bare mega gode, og er super nemme at lave.

Skyr pølsehorn med kyllingepølser

Skyr pølsehorn med kyllingepølser

Opskrift på skyr pølsehorn med kyllingepølser

 

Det fede ved de her pølsehorn med skyr er, at de ikke skal hæve. Der er ikke gær i, så dejen er altså mega hurtig at lave. Den skal bare lige stå at sætte sig i 10 minutters tid, og så er den ellers bare klar til at blive formet til pølsehorn. Udover at de er nemme og hurtige at lave, så er de bare dejlig mættende og fyldt med protein fra havregryn og skyr! Så hvis du ønsker en sundere udgave af almindelige pølsehorn, så har du opskriften lige her. Du kan også nemt lave pølsehornene glutenfri, ved bare at bruge glutenfri havregryn.

Jeg synes personligt selv de er skide gode med kyllingepølser, men du kan selvfølgelig sagtens komme lige den slags pølse i, som du synes er bedst. Du kan evt. også ligge en klat ketchup under pølsen – det vil de bestemt ikke blive dårligere af. God fornøjelse med bagningen. Jeg håber, at du kan bruge opskriften!

 

Skyr pølsehorn med kyllingepølser

Opskrift til 17 pølsehorn

Samlet tid

45-60 minutter

Ingredienser

 • 500 g skyr
 • 350 g havregryn
 • 5 æg
 • 3 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. salt
 • 1 pakke pølser - vi brugte kyllingepølser

Sådan gør du

 1. Bland alle ingredienser på nær pølser sammen i en skål, og lad dejen trække i 10-15 minutter på køkkenbordet.
 2. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
 3. Kom klatter af dej på en bageplade, og læg pølserne ovenpå. Kom igen en klat dej ovenpå, så pølsen omsluttes, og glat dejen godt ud rundt om pølsen. Du kan også godt komme af sted med at tage pølsehornene op i hænderne for at “rulle” dem let mellem håndfladerne. Så bliver overfladen glat.
 4. Bag pølsehornene i 20-25 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist, inden de spises.

Bedøm denne ret

 

Video af pølsehornene

Jeg har lige kreeret en lille video til jer. Her kan du lige hurtig få et overblik over, hvordan de her pølsehorn kommer til.

Andre idéer til madpakken eller picnic?

De her pølsehorn vil jo være perfekt til lige at smide med i madpakken til ungerne, eller til dig selv. De kan sagtens fryses – jeg synes det er så rart lige at have noget liggende i fryseren. Især hvis man lige bliver snacksulten om aftenen (som ofte er tilfældet her) ;-d. Eller bare hvis man ikke lige orker at bakse en madpakke sammen. Jeg kommer lige her med nogle andre forslag til hvad du kan komme i madpakken eller med på en picnic – som alt kan fryses.

 • Grove gulerodsboller – kunne enten bruges som sandwich brød og komme noget salat, dressing og andet fyld i. Eller bare en skive ost – så madpakken eller eftermiddagssnacken hurtig klaret.
 • De absolut bedste pizzasengle. Altid et hit her hjemme, som jeg bare ofte har på lager i fryseren.
 • De her rugbrødsboller er yderst sunde og rige på fuldkorn. For en lidt sødere udgave kan du tilføje grofthakkede mørk chokolade i dejen – også lige for at tilfredsstille den søde tand.
 • Pizzatwister med skinke og ost. Nemt og så lækkert. Du kan hurtigt lave andre udgaver, ved bare at tilføje andet fyld.

Skyr pølsehorn med kyllingepølser

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret