Nemme bagels med salami og chilihummus

Bagels! Nemt og lækkert. Og denne her opskrift er sådan virkelig-virkelig nem, for jeg har egentlig bare købt mig til både brød, smørelse og fyld. Så det eneste, du skal gøre er at snitte lidt grønt, varme dine bagels og så fylde dem med alle de gode sager. De her nemme bagels med salami og chilihummus er en dejlig og nem aftensmad eller frokost.

Nemme bagels med salami og chilihummus

Opskrift på nemme bagels med salami og chilihummus

 

Det gode ved bagels er også, at de jo vitterligt kan fyldes med hvad end du har i køleren. De råvarer jeg har brugt her giver en lidt spicy oplevelse. Jeg brugte nemlig chili-cheddar-bagels, chilihummus og så var den lufttørrede salami faktisk også en smule spicy. Men det var super lækkert – synes jeg. Du kan fylde med hvad end, du har lyst til. Længere nede i indlægget linker jeg også til andre bagels-opskrifter, hvor jeg har brugt noget andet fyld. Måske du kan finde noget inspiration der.

Bagels med chilihummus

Opskrift til 4 portioner

Forberedelsestid

5

Tilberedelsestid

5

Samlet tid

10

Ingredienser

 • Bagels
 • Chilihummus
 • Lufttørret salami
 • Hård ost
 • Salat
 • Rødløg
 • Agurk
 • Tomat
 • Semidried tomater

Sådan gør du

 1. Lun dine bagels – for eksempel på en brødrister
 2. Skær tomater, rødløg og agurk i skiver
 3. Skyl salaten
 4. Skær dine bagels over og smør dem med chilihummus på begge sider
 5. Kom salat, tomat, agurk, lufttørret salami, ost og semidried tomater på
 6. Luk dine bagels og pak dem evt. ind i bagepapir. Gerne stramt. Herefter kan du skære dem over på midten. Så er de lette at spise samlet

Bedøm denne ret

Video af nemme bagels med salami og chilihummus

Nemme bagels med salami og chilihummus

Inspiration til hvad du ellers kan fylde i dine bagels

Hvis du ikke er til salami og chilihummus, så kan du prøve at lave bagels med krydret karrykylling og bacon. Kombinationen af det krydrede, men dog stadig søde kyllingekød, sprødstegt bacon, en karrydressing og grønt. Mums det smager godt!

Du kan også fylde dine bagels med laksemousse og avocado, som jeg har gjort i denne sandwich. Eller med parmaskinke, pesto og løgkompot – en virkelig skøn kombination, der ville smage super godt i en bagel.

Jeg har også en opskrift på bagels med kylling, bacon og hjemmelavet karrydressing. Helt klassisk og lækkert.

 

Bag dine egne bagels

Jeg har forskellige opskrifter på hjemmebagte bagels, så hvis du har god tid, så synes jeg næsten, du skal bage dine bagels selv. Det er – som med det meste hjemmelavede mad – bare lige en tand lækrere. Prøv en af disse opskrifter:

 • Hjemmebagte, bløde og seje bagels bagt på hvedemel
 • Grove bagels bagt på grahamsmel og havregryn

 

Instagram

Følg meget gerne med på min Instagramprofil for mere mad-inspiration og nemme opskrifter. Her deler jeg desuden en masse glimt fra min hverdag, hvad den nu byder på samt en masse trningsinspiration. Du er så velkommen til at følge med derovre, mit navn er @juliebruunsblog. Håber vi ses der!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret