Babyvenlige grøntsagsbrød

Babyvenlige grøntsagsbrød er også perfekte, hvis du gerne vil lave en omgang toast med grøntsagsbrød. Her får du min opskrift på de sunde grøntsagbrød.

babyvenlige grøntsagsbrød  babyvenlige grøntsagsbrød

Babyvenlige grøntsagsbrød som i øvrigt er helt perfekte i toast

 

Babyvenlige grøntsagsbrød er som titlen siger helt perfekte til de små snuder. Men det er nu ikke kun Arthur der nyder godt af de her hjemme hos os. Vi andre er også helt vilde med dem. De smager så godt, de er super nemme og så er de et yderst sundt alternativt til den klassiske parisertoast. Men ikke et af de alternativer hvor det bliver alt for sundt. Jeg synes virkelig de her smager godt selvom de ser skræmmende sunde ud.

Jeg fik oprindeligt inspiration fra min veninde Stinna, da jeg så hendes broccolitoastbrød. De ser nemlig vanvittigt lækre ud. Dog lavede jeg lidt om og brugte blomkål og spinat frem for broccoli. Næste gang vi jeg lave dem en tand tykkere, måske ved at tilsætte en smule ekstra mel eller havregryn i dejen. Det gør ikke noget at de er tynde, de falder slet ikke fra hinanden. Men jeg vil nu alligevel lige prøve at gøre dem en smule tykkere. Så det kan du jo forsøge, ved at komme 1/2 dl mere mel eller havregryn i dejen. Opskriften her er dog den version, man ser på billederne.

Babyvenlige grøntsagsbrød er perfekte i toast. Kom lidt ost og skinke i og smæk dem i et toastjern. Det var virkelig godt. Arthur spiste dem blot bløde, sådan er de nemlig mest babyvenlige. De er nemme at holde ved for dem. De er perfekte at have med på farten og så er de sunde. Faktisk listede jeg alle de punkter der (for mig) gør en opskrift babyvenlig i indlægget her. De her babyvenlige grøntsagsbrød lever bestemt også op til alle de krav. De er også super egnede hvis du forsøger at følge BLW konceptet. Det taler jeg meget mere om her, og giver en masse idéer til hvad de små kan spise og holde ved selv.

Så jeg håber I har lyst til at prøve opskriften af på babyvenlige grøntsagsbrød. Her blev til 8 styks

BABYVENLIGE GRØNTSAGSBRØD

Opskrift til 8

Babyvenlige grøntsagsbrød er som titlen siger helt perfekte til de små snuder. Men det er nu ikke kun Arthur der nyder godt af de her hjemme hos os. Vi andre er også helt vilde med dem. De smager så godt, de er super nemme og så er de et yderst sundt alternativt til den klassiske parisertoast.

Forberedelsestid

10 min

Tilberedelsestid

20 min

Samlet tid

30 min

Ingredienser

 • 200 g blomkål
 • 100 g spinat
 • 2 æg
 • 3 spsk. olie
 • 1 tsk. salt og et drys peber (kan undlades hvis de udelukkende laves til små børn)
 • 50 g mel
 • 50 g havregryn

Sådan gør du

 1. Rengør blomkål og skær blade og det meste af buketterne fra. Kom blomkål i en blender
 2. Skyl spinat og kom ved
 3. Tilføj æg, olie, salt og peber og blend det rundt
 4. Kom nu mel og havregryn i og blend igen
 5. Smør det hele ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så det danner en firkant på 3-4 ml højde
 6. Bag I ovnen på 200 grader i 15-20 minutter alt efter hvor tykt et lag du har smurt ud
 7. Køl af, skær i passende størrelse firkanter
 8. Hvis du ønsker at lave toast med brødene kan du gøre dette. Ellers kan de smøres med smøreost, avocado eller lignende til de små.

Bedøm denne ret

babyvenlige grøntsagsbrød babyvenlige grøntsagsbrød

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

  1. Hej Birthe.
   Ja det kan du sagtens, dog er frossen spinat noget mere vådt end frisk. Så jeg ville give det et opkog og presse overskydende væske fra inden jeg bruger det 🙂

Vis alle kommentarer (8)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret