Thaisuppe – den bedste suppe

Her finder du min bedste thaisuppe med kylling, nudler og masser af grøntsager. Her har du mit bud på verdens bedste thaisuppe.

thaisuppe

Thaisuppe med nudler og kokosmælk. Det her er min yndlings suppe, waue den smager bare fantastisk godt

 

Thaisuppe – min yndlings suppe over dem alle

 

Thaisuppe er min favorit suppe og denne version af en thaisuppe er den bedste jeg nogensinde har lavet. Den er med en masse grøntsager, kylling, fuldkornsnudler og en sauce lavet på rød karrypaste, soya, fiskesauce, kokosmælk og andre gode sager.

Jeg synes suppen er perfekt afbalancet ift. smage og konsistens. Den er nemlig både stærk og sød, saltet og krydret. Den har masser af bid fra både kylling og alle grøntsagerne. Den er cremet og alligevel tynd i det, da den ikke er blendet – men alle grøntsagerne har bid. Lige som jeg allerbedst kan lide en suppe. Så er den nem at lave og suppen skal bare stå og passe sig selv en stor del af tiden.

Thaisuppe

Opskrift til 6-8 personer

Thaisuppe med kylling og masser af grønt. Saucen består af karry, rød karrypaste, revet ingefær, fiskesauce, soya og kokosmælk. Jeg har kommet nudler i min, men den kan også sagtens laves uden.

Forberedelsestid

20 min.

Tilberedelsestid

20 min.

Samlet tid

40 min.

Ingredienser

Ingredienser

 • 3 store gulerødder
 • 1 løg (jeg brugte skalotte)
 • 1 porre
 • 3 fed hvidløg
 • 1 peberfrugt (gul eller rød)
 • 2-3 cm. frisk ingefær
 • 1 dåse bambusskud (120 g. i drænet vægt)
 • 400 g. kyllingebryst (inderfilet)
 • 8 dl. vand
 • 2 dåser kokosmælk (800 ml.)
 • 4 små tsk. rød karrypaste
 • 4 spsk. karry (ikke for stærk karry)
 • 4 spsk. soyasauce
 • 4 spsk. fiskesauce
 • 4 spsk. kokussukker (eller brun farin eller rørsukker, men det er dog sødere end kokossukker)
 • evt. nudler, hvis du synes (det plejer jeg)

Sådan gør du

 • Du kan snitte alle grønsagerne groft eller fint, det er op til dig hvordan du ønsker din suppe. Jeg kom gulerod, løg, hvidløg og ingefær i en minihakker – så det blev meget fint hakket. Peberfrugt og porre lod jeg være grovere, så der var større stykker i suppen.
 • Skær (eller klip, jeg bruger altid en saks) kyllingen i små bidder hvis du bruger kyllingebryst og ikke inderfilet og kom lidt olie i en wok og svits karrypaste og karry af. Vend nu kyllingen heri til det er let brunet af
 • Læg kyllingen til side og smid lidt mere olie på panden og svits nu alle grønsagerne af. Når de er blevet bløde, kommes kyllingen tilbage i wokken.
 • Tilføj kokosmælk, soya, fiskesauce, vand og kokossukker og lad suppen simre i 20 minutters tid – gerne under låg hvis din wok har det
 • Hvis du gerne vil have nudler i, tilsættes de til sidst og simrer videre yderligt 5 minutter under låg

Bedøm denne ret

thaisuppe

Lav en stor portion thaisuppe, så der er til flere dage

Opskriften giver en stor portion, nok til 6-8 personer. Den kan halveres, men du kan også bare lave den store portion og så fryse den ned. Den er nemlig super fryseegnet og tager slet ikke skade af at blive varmet op igen. Det er virkelig en fordel når hverdagen skal være nem at den kan gemmes og varmes op senere. Hvis du ønsker rester og bare opbevarer den i køleskabet, bliver den absolut heller ikke dårligere. Dagen eller et par dage efter er den stadig god.

 

Lad dig ikke skræmme af ingredienslisten

Ingredienslisten kan måske virke lidt lang, men egentlig er det bare en masse grønt og kylling, og så har jeg brugt lidt forskelligt til selve suppen. Rød karrypaste kan erstattes af karry, dog er pasten ret lækker spicy. Soya, fiskesauce og kokossukker er helt perfekte som kombination, da der både er lidt af det salte, lidt af det søde og lidt umami. Desuden er hele herligheden kørt op med kokosmælk, for at gøre det cremet.

Jeg håber I har lyst til at prøve opskriften af. Det er bloggens absolut mest læste, brugte og kommenterede opskrift. Så håber virkelig den lever op til forventningerne nu.

 

Vild med thaimad?

Hvis du er vild med thaisuppe som jeg, så vil du måske også synes om nogle af disse asiatiske retter:

 

Andre skønne suppeopskrifter

Se også min opskrift på den bedste tomatsuppe med bagte peberfrugter. Eller hvad med en kartoffel suppe med porrer, hvidvin og fløde. Nogle andre suppefavoritter er også min græskarsuppe med karamelliserede græskartern eller min gullashsuppe med masser af smag og bid.

Min kogebog indeholder også en lækker thaisuppe

Hvis du har lyst til at støtte mig, så må du meget gerne få fingrene i min splinternye bog HVERDAGSMAD. Du kan læse mere om den her, og købe den her. Mange tak!

thaisuppe

Kommentarer

 1. Super skøn thaisuppe. Jeg tilføjede citrongræs, og det blev den bestemt ikke dårligere af. Glæder mig allerede til den overskydende portion, som nu ligger og venter i fryseren;-)

 2. Hold nu k… Den sparker r..
  Fulgte ikke opskrten til punkt og prikke, men den er så lækker. Tak for en super lækker opskrift💛

  1. Haha hej Camilla. Mange tak. Ja så ved man det er en god én, hvis man spiser så meget inden 😀 tak for din kommentar

 3. Hej Julie,
  Jeg har fuldt din opskrift og jeg synes den skiller/er meget grynet. Hvad kan jeg mon have gjort forkert? 🙈🤦🏼‍♀️

  1. Hej Cecilie. Underligt nok ser jeg først din besked nu, beklager – den var forsvundet. Åh øh, ja godt spørgsmål. Det er min slet ikke. Kan det være noget med den kokosmælk du bruger måske? Ellers ved jeg næsten ikke hvad der kan gøre det 🙁

 4. Hej Julie
  Synes bare lige at jeg skylder dig et kæmpe tak for denne fine opskrift og gode opskrift! Dette er skrevet alt nems suppen simre og snart klar til gæsterne kommer både i aften og i morgen’
  Endnu engang 1000 tak!

  Mvh
  Bella

  1. Hej Vivian. Åh mange tak for din meget positive kommentar. Hvor er du sød. Dejligt den faldt i god jord. Kh Julie

 5. Har lavet denne suppe i flere år nu og alle elsker den ❤️
  Suppen er en min datter gerne vil have med i madpakken næste dag hvor hun spiser den kold. Og…. den smager også skønt kold. Tak for super opskrifter og side 😁

 6. Husker ikke hvor længe jeg har brugt denne opskrift? 2-3 år og har lavet den et utal af gange! Den her supper er noget af det bedste EVER!
  Har serveret den for mine børn og de elsker den, min store familie selv bedste forældre elsker den😍
  Tvivl ikke med at lav den, og der er nok til 2 dage til en familie på 5.
  Julie elsker dine opskrifter- 1000 tak fordi du deler med os.

  1. Årh Janni for pokker. Sikke en dejlig kommentar – tusinde tak skal du have 🙂 Hvor er det bare skønt at mine opskrifter og denne suppe kan bruges 😀

  2. Jeg har lavet suppen her til aften, bestemt ikke sidste gang. Fantastisk thaisuppe, dog tilførte jeg suppen 2 stk rød chili .

 7. Skøn suppe! Lavede den med min søn på 13, og det var super hyggeligt at han også kunne deltage. Vi puttede også lidt hakkede champignons og frisk chili i og serverede med limeskiver og plukket koriander. Det er ikke sidste gang vi har lavet den! 😋

   1. Det er en super god opskrift, som kan varieres med, hvilke grøntsager, man har i køleskabet. Jeg blender suppen og tilsætter kyllingekødet til sidst.
    Laver altid en stor portion, og fryser det der ikke bliver spist.

    1. Åh det lyder også som en super lækker version. Og ja, den kan nemlig sagtens fryses ned – så man har til en anden god gang 😀

 8. Skøn suppe med torskefilet istedet for kylling. Og fiskebouillon istedet for kødbouillon. Kom fisken i de sidste 5 min, så den ikke kogte ud. Mums?

 9. Har lige lavet den for 3. gang. Tusind tak fordi du deler alle dine gode opskrifter, Julie 🙂

 10. tror du man kan butter lime og kokosmælk i moske
  den lyder god jeg vil prøve at lave den i morgen

  1. Hej Julius. Jeg er ikke helt med på dit spørgsmål. Om man kan komme lime og kokosmælk i? Eller undlade det? 🙂

 11. Hold nu op en lækker ret. Den smager så godt. Ikke sidste gang jeg laver den. Er vild med blog og madplaner. Mums??❤️

 12. Super lækker og men ret at have. ,brugte fonden fra kylling jeg kogte med masser af grønsager.
  Havde østersauce så det brugte jeg..fungerede fint… Er lige færdig med suppen , så er klar til aftensmad med friskbagt flutes..uhmmmm??

  1. Åh det lyder bare hammergodt Marian. Så dejligt du kunne lide suppen 🙂 Og mange tak for kommentaren.

  1. Hej Nina. Jeg har ikke lige prøvet med østerssauce, så ved det faktisk ikke helt. Men tror godt det ville kunne fungere, det har vel lidt samme smag 🙂

 13. Koger du nudlerne først og putter dem i suppen bagefter? Eller kommer du bare nudlerne direkte fra pakken i og lader dem småkoge i suppen?

  1. Hej Malene. Kommer bare nudlerne direkte i og lader dem koge med suppen. Så de lige får de sidste 5 minutter ish 🙂

 14. Alt alt for sød, selvom jeg halverede mængden af sukker. Den bliver i hvert fald ikke lavet igen. Øv, havde glædet mig helt vildt, for overskriften lagde jo op til noget stort ?

  1. Nå, ej det er jeg ked af du synes. Hver sine smagsløg, jeg synes nemlig ikke den er for sød. Men øv, er da ked af du blev skuffet. Den er ellers meget populær :/

 15. Hej Julie
  Tusind tak for en super god blog! Virkelig mange gode og lækre opskrifter:)
  Lige nu sidder jeg og spiser resten af salaten med stegt græskar-kikærte snask, som vi fik til aftensmad i går sammen med din krydrede pastaret med kødboller. Mega lækkert….min mand, der er lettere “kålskeptisk”, var fuldstændig vild med salaten – og også pastaretten naturligvis:)
  Vi skal have suppen til aftensmad i dag, men jeg ville lige høre dig, hvor mange nudler du cirka plejer at komme i. Er det en hel pakke?
  På forhånd tak.
  Mange hilsner
  Anette

  1. Hej Anette 🙂
   Mange tak skal du have.
   Mega dejligt I kan bruge opskrifterne.
   Jeg plejer at komme en blok i – du ved, i sådanne nudelpakker er det ofte delt op i de firkantede blogge. Sådan en kommer jeg i 🙂

 16. Hej Julie! Jeg har ikke prøvet at lave din suppe endnu men lyder til at folk er vilde med den. Men ville bare lige høre om suppen, er det den der bliver kaldt “Tom kha” ? Kan se din suppe er noget mørker end den jeg omtaler men der putter man heller ikke karrypasta i. Eller hvordan er du faldet over opskriften? Jeg er halv thailænder så bli’r bare lidt ekstra nysgerrig (= mvh Maj-Britt

  1. Hej Maj-Britt
   Jeg kan godt se at den minder lidt om ja, men det var faktisk ikke forsøg på at ramme en allerede eksisterende thaisuppe. Det var blot en kombi af alle de ting jeg allerbedst kan lide i en thairet 🙂 Så den kom nok egentlig frem lidt tilfældigt ved en kombi af det jeg elsker og det jeg lige havde af grøntsager osv. i køleskabet

 17. Wow den her suppe tager mig tilbage til dengang jeg boede i Thailand ? har aldrig fundet og lavet en opskrift som smagte ligeså godt som alt det thai mad jeg spiste mens jeg boede der, men den her… Wow??

 18. Hej Julie
  Er vild med dine opskrifter og laver jævnligt store portioner af de lækre retter 🙂 Må dog lige kommentere på denne, da jeg synes den er MEGET sød. Første skefuld var god, men så blev den så kvalmende sød at jeg desværre slet ikke kunne få mere ned.
  Jeg har nu lavet den igen og jeg lavede en dobbelt portion, altså en kæmpe portion. Her puttede jeg først blot 5 teske kokossukker i (og skulle jeg have fulgt opskriften skulle der have været 12 spsk i) og det var en helt passende mængde synes jeg. Blot lige en erfaring herfra 😀 Måske andre oplever det lignende.
  VH Ditte

  1. Hej Ditte.
   Dejligt du kan lide den, og perfekt du bare justerer efter din smag. Vi har jo ret forskellige smagsløg og jeg har egentlig aldrig selv tænkt over den er for sød, og har heller aldrig hørt det fra andre 🙂 Men derfor kan du jo sagtens synes det. Men tusinde tak for dit input, er altid rart med noget feed back på opskrifterne 😀

 19. Hej. Jeg er ikke bekendt med fiskesauce. Hvad er det? Og kan det købes i almindelige supermarkeder? Jeg har ikke prøvet at lave suppen endnu (har haft opskriften længe!), men NU skal det være 😉

  1. Det er en asiatisk specialitet. Jeg synes det er lidt nødvendigt her i. Det står ved siden af soya og den slags i super markeder. Det lugter virkelig ikke for godt, men lad dig ikke skræmme. Det gør underværker i asiatiske retter 😉 Håber du kan lide suppen

  1. Tjae, det kan du godt. Men smagen bliver jo noget andet – jeg er klart mest til den røde karry passe, men hvis man er til den grønne, kan du sagtens skifte den ud med denne 🙂

 20. Hej Julie,
  Tusind tak for skøn og sund inspiration ?
  Man bliver jo nødt til at prøve denne suppe med alle de fantastiske anbefalinger!
  Tænker du, at den er for stærk/krydret til, at man kan servere den for en lille mand på 16 mdr? ?

 21. Hej Julie,
  Tusind tak for skøn og sund madinspiration!
  Man bliver jo nødt til at prøve denne suppe med alle de anbefalinger ?
  Mit spørgsmål går på, om du tænker man kan servere den for en på 16 mdr. eller om den er for stærk/krydret? ☺️

  1. Håber du kan lide den så 😀 Ja altså du kan jo komme lidt mindre karrypaste i, så er den ikke så stærk 🙂

 22. Er fuldstændig blæst bagover!!! Denne suppe er fantastisk, smagen er lige i skabet. Nu er jeg selv stor fan af supper, men den her ramte resten af familien også. Lavede bare en portion til mig, der skulle bruges som madpakke, når jeg var på arbejde. Men sådan gik det ikke.
  Kæresten og børnene har nu bestilt en ny portion til aftensmad, så denne gang må jeg ty til dobbelt portion (så er der en chance for jeg kan få en portion med på arbejde denne gang ?).

 23. Virkelig fantastisk opskrift, som jeg fik anbefalet af en veninde.
  Vi er to suppe-hadere i huset, så jeg gjorde det, at jeg lod kyllingen blive oppe efter bruning og så smed jeg 200 gram røde linser ned med grøntsagerne. Kun 3 deciliter vand (kunne se, at mange syntes den var på den tynde side uden nudler), og da den så havde simret i 25 minutter blendede jeg det hele af to omgange så det blev fuldstændig cremet før kyllingen kom tilbage igen. Serveret med ris. Så var det mere en slags sovs.
  Jeg synes virkelig, du har ramt en god smagskombination, og jeg ville aldrig have tænkt på at brænde karryen af først. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg laver den!

  1. Ej det lyder også som en lækker måde at lave retten på 🙂 mums.. Dejligt I kunne lide det 🙂

   1. Det er faktisk anden gang jeg laver den nu, og nu mens den simrer smager den bare akkurat lige så godt som sidst!
    Jeg vil i øvrigt lige sige, at der faktisk bliver til 8 portioner med linser. Så vi havde pludselig til mange gange i fryseren sidst, haha 🙂

 24. Ser virkelig lækker ud! Jeg er netop lige nu igang med at lave den… Spændende at se resultatet! 🙂
  Knus Emma

 25. Hej jeg tænkte om suppen godt kan laves uden kylling, og om kyllingen er en stor del af smagen?

  1. Hej Emilie. Nej det kan den sagtens. Kyllingen giver mest bare fylde og mæthed, men ikke rigtig noget smag 🙂

  1. Hej Mia.
   Fiskesaucen kan godt undlades, men den giver en del af smagen. Det er den der bidrager med denne her omtalte umami-smag :o)

 26. Har lavet denne suppe til aften, og det var bestemt ikke sidste gang! Super lækker og nem at lave.
  Fik også indviet min minihakker, og undrer mig nu over at jeg har kunnet undvære sådan en – den er jo genial 🙂

  1. Haha, ja ikke? Det er jeg bare glad for at høre. Dejligt at minihakkeren lige kan lette og gøre arbejdet i køkkenet langt sjovere 🙂

 27. Min kollega har lavet suppen og er så vild med den at nu er den spredt til os kolleger 🙂
  Glæder mig til at lave den!

 28. Denne suppe er røget direkte til tops på vores hitliste. Deler link til højre og venstre. Så lækker!! Tak for den:)

  1. Hej Betina.
   Det tænker jeg sagtens du kan ja 🙂 Jeg ville nok ikke komme risene i selve suppen, men blot servere dem ved siden af.

 29. Hej Julie
  Jeg elsker din blog og har prøvet rigtig mange af dine opskrifter efterhånden! 😉
  Denne thai suppe elsker jeg også bare og det gør mine børn heldigvis også…
  Jeg synes det ligner, at kokosmælken skiller en smule, når den er kommet i suppen. Har du også prøvet det? Jeg bruger ikke light…
  Uanset laver jeg den helt sikkert igen!
  Tak for din skønne opmuntring til et sundt liv og for dine virkelig dejlige opskrifter – dem nyder min familie og jeg selv godt af 😉

  1. Hej Maria.
   Hvor dejligt I kan bruge det, det er jeg rigtig glad for 🙂
   Nej det har jeg faktisk ikke rigtig tænk over den gør, hmm.. der kan være lidt forskel på de forskellige kokosmælk. Måske det ikke sker næste gang, hvis du prøver en anden kokosmælk 🙂
   Selv tak i hvert fald. Tak fordi du følger med på siden

 30. Super lækker suppe, har lavet den et par gange. Lidt info, så er palme sukker det samme som kokos sukker, og det er nemmere at få fat i palmesukker, da det kan købes i alle orientalske butikker.

  1. Hejsa. Mange tak dit tip 🙂 Jeg troede blot der var en form for kokossukker, som netop hed kokos palmesukker 😉

  1. Hej Rikke.
   Karrypasten er en rimelig “vigtig” ingrediens i suppen, da det er den som giver en stor del af smagen hertil. Jeg har ikke lige prøvet suppen uden, men du kan måske bare bruge almindelig karry og så evt. give den lidt chili også, for at beholde det stærke 🙂

  1. Tjae, jeg bruger faktisk bare lige dem jeg har liggende. Men jeg synes der er mere smag i okse end i grøntsags- bouillon 🙂 Men jeg har også lavet suppen uden selve bouillonterningen, og det fungerer også heeeelt fint 😀

 31. Mega lækkert, lavet den her til aften, det var super nemt 🙂 Vil helt klart lave den igen !

  1. Hej Regitze.
   Det er jeg bare super glad for at høre.
   Dejligt du kunne lide den 🙂
   Tak. Kh. Julie

  1. Det er bare en form for sukker som er udvundet af kokospalmen. Det smager lidt ala brun farin eller rørsukker. Sådan lidt “brændt” på den gode måde 😉 Det kan købes i stort set alle almindelige super markeder. Jeg er ret vild med det, især til krydrede varme retter, som min thaisuppe her.

 32. Det er så sandelig en lækker suppe 🙂 Jeg har også tilføjet citrongræs som giver en vidunderlig smag til den..men jeg vil også sige, man skal beregne god til at lave retten. Når man er alene om at lave retten går der nemt et par timer med at snitte o.s.v men det er det hele værd!

  1. Hej.
   Mange tak, dejligt du kan lide den.
   Ok, et par timer det er også lang tid. Jeg tror jeg bruger en halv time på den 🙂
   Men det kan være du er lidt mere grundig end mig så 😉

 33. Jeg har lige smagt din suppeopskrift og EJ HVOR ER DEN FANTASTISK! Hold da op! Den bliver så meget anbefalet, det er helt sikkert 🙂 ?

  1. Hej Camilla. Ej mange tak. Ihh hvor godt. Det er jeg bare SÅ glad for du synes, og at du har lyst til at sprede den 😉 Mange tak..

 34. Troede at “Den bedste suppe i verden” var lidt af en udmelding, men må da indrømme, at den virkelig er god! Jeg har suppleret med en 8-10 limeblade (dem har jeg altid liggende på køl), som jeg synes runder smagen af!

  1. Hej Max. Haha, ja det er også en lidt voldsom titel, men synes virkelig det er den bedste jeg længe har smagt 😉 Super fedt du også er fan. Kh Julie

 35. Rigtig lækker suppe! Jeg synes dog den blev for sød til min smag, så næste gang halverer jeg lige mængden af sukker 👍

  1. Hej Kamilla. Ok, ja det kan da godt være jeg godt kan lide lidt søde ting;) Jeg har i hvert fald ikke tænkt over at den er for sød. Men så kan man nemlig bare justere efter sin egen smag. Men super skønt du kunne lide den ellers, og at du tænker der bliver en næste gag 😉 Kh. Julie

 36. Mmm lækker suppe! Tak for den opskrift og dine mange andre lækre opskrifter! Jeg søger altid på din hjemmeside når jeg mangler aftensmad/kage inspiration 😊 KH Stine

  1. Hej Stine. Ihh mange tak skal du have. Ej det er jeg bare super glad for at høre, det gjorde lige min fredag endnu bedre. Rigtig god weekend ti dig.. Kh. Julie

 37. Ser så lækkert ud! Kan man mon erstatte kokossukkeret med noget andet, eller evt bare udelade det?

  1. Det giver et lækkert resultat hvids du kommer noget sødt i, da den er ret stærk suppen. Så jeg ville ikke helt undlade det. Men brun farin eller rørsukker måske så? 🙂

 38. Fantastisk lækker suppe, den skal da helt sikkert snart laves igen. Jeg undlod dog boullion og de 8 dl vand, skal der virkelig også det i, foruden 2 ds kokosmælk ?
  Tak for en dejlig blog med gode opskrifter!!

  1. Hej Louise, jeg kan godt høre det faktisk lyder af ret meget. Men ja, vi kom så mange nudler i at der lige pludselig var meget lidt væske. Derfor tilføjede jeg en ekstra dåse kokosmælk og de 4 dl vand ekstra. Så bruger man ikke så mange nudler, er det selvfølgelig heller ikke nødvendigt. Så tænker at den sagtens kan skæres ned, som du har gjort, hvis man bruger lidt færre nudler end os 😉 Tak for kommentar. Dejligt du kan bruge mine opskrifter

  1. ingen grund til at købe light kokosmælk, køb den rigtige og hæld vand i, så har du light kokosmælk til halv pris 🙂

   1. Hej Maja, Jeg er helt enig. Jeg bruger heller ikke selv light. Jeg har brugt helt almindelig cremet (og fed) kokosmælk i denne version ;o)

 39. Lyder super lækker. Hvilken kokosmælk bruger du? Jeg troede ikke kokosmælk var spor sundt, men du bruger det ofte i dine thairetter mm :-))). Jeg er ikke heldig med kokosmælk og bruger det derfor aldrig, MEN jeg må altså give det et forsøg mere.
  Så kan du anbefale en god kokosmælk, der tilmed er sund? :-))

  1. Jeg bruger egentlig en ikke light udgave, da jeg synes den er langt mere lækker i både smag og konsistens end light. Men går man op i kalorier, kan man jo ty til den fedtfattige. Der er da en del kalorier i en kokosmælk, men sammenlignet med en piskefløde f.eks. finder jeg kokosmælken sundere 🙂 Det handler selvfølgelig også om måde, så det ikke bruges hver eneste dag og så bør man nok også kigge på hvad man sætter sammen med kokosmælken. Så i og med jeg oftest bruger mange grønsager og magert kylling til – tænker jeg det går an som sundt 😉 Jeg har fundet et link til dig her, som fortæller lidt om kokosmælkens sunde fordele: http://w-da.encolo.com/c-sundhed/13-sundhedsmassige-fordele-af-kokosmalk Vh Julie

  2. Hooooold kæææft suppen er lækker!!!!
   Det er absolut ikke en overdrivelse, at det ER verdens bedste suppe!!!! ? woooaaarw det er ikke sidste gang jeg laver den!!!! ???

Vis alle kommentarer (138)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret