Vinter

Vinter

Vinter er en rigtig hyggeårstid. Selvom det måske er den årstid de færreste har som favorit, så synes jeg nu også den kan noget. Vinter er mørk og kold, men det gør det også endnu bedre at være inde med brændeovnen tændt, godt med stearinlys, tæpper og dyner i sofaen, og så lækre supper og simreretter.

Sund januar

For mig er vinteren jo lig med jul og nytår! Vinter rimer på sundhed for de fleste, eller det gør januar som regel. Januar er klart min bedste måned på bloggen og på Instagram – det er her de fleste er top motiveret for at få træning og bevægelse implementeret i sin hverdag og spise mange flere grøntsager. Personligt lever jeg ret ens hele året rundt, hvad det angår. Men jeg kan godt følge at et nyt år er lig med en ny start, som jo passende kunne være en hvor man er ekstra god ved sig selv. Måske hele julemåneden med masser af søde sager også har sat motivationen lidt op.

Januar opskrifter

Her er både en masse sunde januar opskrifter (lad os kalde dem det) eller bare opskrifter på salater, smoothies, supper osv. som kan bruges hele året rundt.

Jul og nytår

Her er også en masse juleopskrifter og idéer til nytårsaften. Især julemåneden holder jeg helt ekstremt meget af. Om muligt så endnu mere efter jeg har fået børn. Den kan bare noget helt magisk! Forventningens glæde både til den store dag, men også advent, til næste afsnit af julekalenderen, til at se om der er kommet noget i sokken om morgenen. Her er masser af julebag, julemad og salater til julebordet.

 

Gryderetter og simremad

Jeg har enormt mange gryderetter, supper og andet varmt mad her på bloggen. Jeg håber I finder hvad I søger og måske har udset jer en suppe eller to til de næste uger.

Jeg har i hvert fald samlet alle mine bedste vinterretter og vintermad her i kategorien.

 

Flere opskrifter til samlingen

Jeg arbejder hele tiden på at udvide mine kategorier, så der skal nok komme en masse ekstra vintermad til her. Hvis I har nogle ønsker, så smid den endelig efter mig. Måske du har den absolutte bedste vinteropskrift, som lige mangler her på siden – som du kunne have lyst til at dele med alle andre.

Se også mine andre årstider SOMMER, EFTERÅR og FORÅR