Hverdagsmad – min bog fuld af nem mad

Hverdagsmad er min splinternye kogebog. Jeg håber I har lyst til at give den et kig. Den er fuld af opskrifter, madplaner, træning med mere. DEN KAN KØBES HER

hverdagsmad

Hverdagsmad

 

Endelig er min bog hverdagsmad helt færdig og klar til salg. For en uge siden fik jeg leveret 1000 styks og det var en af de vildeste dage. Rejsen dertil har været ret lang og til tider ret presset. Jeg startede for et år siden og har brugt sindssygt mange timer det sidste år på at udvikle opskrifter, træningsprogrammer, madplaner mm. til jer. Det har været virkelig sjovt, men også lidt hektisk ved siden af mit fuldtidsarbejde med bloggen, kampagner, min instagramprofil, min klinik både i Aarhus og hjemme – og så det at være familiemenneske og mor med stort M. Men nu er den her og det er det vildeste.

 

Billeder fra bogen

hverdagsmad

hverdagsmad

hverdagsmad

hverdagsmad

hverdagsmad

Indhold i Hverdagsmad

 • intro
 • opskrifter
 • madplaner
 • undgå madspild
 • træning

 

Bogen starter med et lille skriv om hvordan man får mere sundhed ind i en travl hverdag. Hvordan man kan forberede sig, hvad man kan sørge for at have på lager, hvordan man gør de sundere valg mere fristende. Jeg snakker lidt om mine køkkenmaskiner og viser mit køleskab frem.

 

Opskrifter – sunde og nemme opskrifter

Så kommer opskrifterne. Her er omkring 100 styks fordelt over morgenmadsopskrifter, frokost og madpakke-idéer. Der er tilbehør, salater og en masse aftensmadsretter. Slutligt søde sager. Alle opskrifter er nemme, simple og forholdsvis hurtige. Det er med råvarer man kan købe i sit lokale supermarked. De er med en masse grøntsager og mange af desserterne er glutenfri og /eller sukkerfri.

hverdagsmad

Madplaner i Hverdagsmad

Så er der en håndfuld madplaner sat sammen ud fra mine opskrifter i bogen. De er som mine madplaner er her på bloggen, med fokus på at genbruge råvarer og retter – så man sparer mest muligt tid og penge. De er varieret, så der både er lidt vegetarisk, lidt kød, lidt grønt, lidt nemt og lidt børnevenligt hver uge og så er de med sorteret indkøbsliste.

madplaner

Undgå madspil

Så kommer der et afsnit omkring dette emne. Fryseegnede retter (og lidt om hvordan man tør det op igen). Sådan bruger du dine rester og hvad kan jeg bruge råvaren til – for at få genbrugt de lidt mere specielle råvarer.

 

Træning

Slutligt kommer der et afsnit omkring træning. Her snakker jeg lidt omkring hvordan man kommer i gang med træning, hvordan man kan opvarme, undgå skader og få motivation. Der er øvelser med klude, med elastikker og øvelser uden redskaber. Alle øvelser er forklaret meget grundigt og vist i billeder. De kan alle laves hjemme på stuegulvet. Til sidst sætter jeg de forskellige øvelser sammen til programmer, både interval, pyramide og klassisk opbygning og fortæller hvordan de hver især gøres nemmere og sværere.

Overvejelser omkring en e-bog eller fysisk bog

Jeg skrev i starten af året dette indlæg, hvor jeg overvejede om det skulle ende i en fysisk eller en elektronisk bog. Til en start var planen nemlig at lave en e-bog, den gik jeg i gang med i november 19. Men jo længere jeg kom i udviklingen, jo mere ønskede jeg at se det ende i en fysisk bog i stedet. Til dels fordi jeg personligt elsker at bladre i en rigtig bog, jeg ville så gerne se de her billeder i en rigtig bog. Men også fordi at jeg aldrig blev rigtig tilfreds med min første kogebog.

 

Min første kogebog

I foråret 17 udkom HVERDAGSFAVORITTER, som var en bog jeg lavede sammen med min medforfatter Stinna igennem et forlag og med en fotograf. Det var også virkelig sjovt og lærerigt at lave denne bog. Det var også vildt at stå med den i sine hænder og se den i butikker. Men alligevel var det bare ikke helt det samme. Til dels fordi vi var mange om den, men også fordi vi bare aldrig var helt tilfredse med den. Så siden den dag har jeg tænkt ” bare der kommer en ny dag engang, hvor jeg står med en bog i mine hænder, som jeg er 100 % stolt af, og tilfreds med”

 

Hverdagsmad ville jeg lave selv

Derfor fristede det mig enormt meget at lave denne her ebog om til en fysisk bog. Men denne gang ville jeg lave den helt selv. Jeg ville tage mine billeder selv, redigere selv, bestemme over alt i den selv. Økonomisk havde jeg heller ikke et forlag at støtte mig op af, så denne gang måtte jeg finansiere det hele selv. Men drømmen er bare så stor, at det skulle prøves. Jeg allierede mig derfor med min gode veninde, som er grafisk designer og fik hende til at sætte alt det grafiske op i bogen (så helt alene er jeg ikke). Jeg har også lokket min gode foto-kammerat til at skyde de billeder hvor jeg selv var på. Følelsen er derfor bare endnu vildere denne her gang og jeg er endelig fuldstændig tilfreds og faktisk hammerstolt af HVERDAGSMAD.

 

Tak for jer

Faktisk har I allerede taget mega godt i mod den. I har været så interesserede, overbærende og tålmodige omkring den proces her. I har skrevet så mange opmuntrende, støttende og rosende beskeder til mig. Det har bare været guld værd! Så nu er vi nået til tidspunktet hvor den kan købes. Jeg er sindssygt spændt på om nogle af jer vil eje den.

Kommentarer

 1. Hej Julie
  Jeg har idag hertil aften bestilt din hverdagsmad med signering til min datter😊men har ingen ordrebekræftigelse modtaget….kan du ved lejlighed se om min ordre er gået igennem?
  På forhånd tak
  Bedste hilsner
  Susanne

  1. Den er gået igennem, fik næsten 400 ordrer – så er lidt presset med pakning. Men skynder mig så meget jeg kan 😉

 2. Hej Julie
  Vil bare sige, at jeg i går bestilte begge dine bøger, da jeg alligevel ønskede begge i julegave, men ikke kan vente,så jeg måtte bestille dem 😄 og jeg glæder mig rigtig meget til at modtage dem – forhåbentlig snart 👏

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret