Iceblend

Iceblend er en cremet kaffe smoothie, lidt a’la dem, man kan få på Baresso. Her får du min opskrift på den lækre kaffe-drik.

Iceblend

Iceblend – opskrift på cremet kaffesmoothie

 

Er jeg den eneste som er helt tosset med de iceblend man kan få på Baresso? De er måske lige vamle nok i længden, især hvis man går all in og får flødeskum og det hele på også. Men altså, de smager nu godt, i hvert fald den første halvdel. Om de er sunde, kan nok diskuteres lidt. Jeg tænker ikke de gør noget specielt godt for min bagdel, hvorfor jeg ikke drikker dem hver dag. Okay, jeg var nok også ret ruineret, hvis jeg drak dem hver dag.

Jeg har her en opskrift på en meget sundere iceblend, men som smager helt forrygende. Den er super nem lige at blende sammen og så er konsistensen virkelig lækker cremet.

Jer som følger med her på bloggen og på min Instagram, har nok læst at jeg førhen arbejde på Råbar. Når der var sommer, var en iceblend som denne virkelig populær, og det er fra den tid jeg lærte at avocado er helt fantastisk i en iceblend. Det giver den fedme og cremethed som bare skal være der i denne drink.

Her kommer opskriften, den rækker til 2 glas. God fornøjelse med den!

 

Cremet iskaffe / iceblend

Iceblend

Opskrift til 2 store glas

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

7 minutter

Ingredienser

 • 2 espressoskud (sådan bliver den allerbedst) - alternativ 2 spsk nescafe
 • et par håndfulde isterninger
 • 1 moden avocado
 • 1 spsk. bagekakao
 • 5 bløde dadler
 • 4 dl mælk (jeg brugte mandelmælk, pga. den vanvittig lækre søde smag) almindelig komælk kan også sagtens bruges. Måske vand endda kan gå an.
 • 2 dl koldt vand

Sådan gør du

 1. Fjern stenene fra dadlerne og kasser dem.
 2. Kom alle andre ingredienser i blenderen, avocadostenen kasseres selvfølgelig også.
 3. Blend godt og server

Bedøm denne ret

Sådan laver du iceblend

Kom det hele i en blender og kør godt rundt. Kom et par isterninger i et glas og hæld shaken ved. Nyd den med det samme.

iceblend

Se også min opskrift på den bedste chokoladesmoothie, yndlings iskaffen og en sundere kakaomælk. Alle er nogle vi bruger igen og igen hjemme hos os. Hvis du mangler noget chokolade-agtigt som kan serveres sammen med, så kig min favorit chokoladekage eller de her cookies med chokolade.

Kommentarer

  1. Nej, det kan også godt laves uden. Dog gør proteinpulveret den meget cremet og sød i smagen 🙂

Vis alle kommentarer (3)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret