Opskrifter jeg skal lave snart

Opskrifter jeg skal lave snart

Vi kan kalde det her indlæg for en slags madplan, for det startede egentlig ud sådan. At jeg selv var gået i gang med at kigge mine opskrifter igennem for at finde “nye” retter til de kommende dage eller uger. Jeg bruger virkelig ofte mine egne retter, og der er da måske også en 10 stykker som vi får igen og igen. Men nu fik jeg lige lyst til at kigge lidt tilbage i opskrifterne her på siden, og sætte nogle af retterne på de næste ugers madplan. Så slog det mig, at I måske kunne bruge samme inspiration.

Smag er jo ganske individuelt, men her er nogle af de retter her fra siden som jeg elsker og som bestemt skal laves meget snart igen her på matriklen. Jeg har faktisk også tilføjet lidt desserter og morgenmadsopskrifter. Igen – nogle jeg tænker vi lige må have fingrene i igen snart. Så nu deler jeg det hele med jer her, håber det kan bruges.

 

Opskrifter jeg snart skal lave snart

 

Af morgenmad:

 • Jeg skal SÅ meget snart lave belgiske vafler og amerikanske pandekager igen. Begge dele er noget jeg har haft lyst til lidt for længe nu.
 • Birchermysli er noget vi laver meget i perioder. Når først vi går i gang, får vi det konstant. Men nu er det lidt for længe siden. Så det skal der handles til nu. Jeg blander det hele sammen om aftenen og lader det stå i en bøtte 4-5 dage i køleskabet. Hver gang vi vil have noget fra det, blande vi det op med lidt yoghurt.

 

Frokost og eftermiddagssnacks:

 • Vi har fået bagels ok meget på det sidste, men det har været nogle jeg har købt. Nu vil jeg gerne snart bage mine egne igen. De kan jo sagtens bo i fryseren.
 • Om eftermiddagen elsker vi smoothies, og favoritten er og bliver en chokoladesmoothie. Men det er bare for længe siden vi har fået den nu! Ungerne bliver SÅ glade når den kommer på menuen.
 • Til frokost kan jeg nu også godt lide en tortillapizza eller blomkålstoast, også to opskrifter jeg bruger ofte og som jeg snart skal lave igen.

 

Aftensmad – opskrifter jeg skal lave snart

Så kommer vi til de retter der skal på madplanen her hjemme indenfor de næste uger. Jeg må lige sætte dem sammen på kryds og tværs for at lave en komplet madplan. I kan jo mikse herfra som det passer jer:

 

Opskrifter jeg skal lave snart

Desserter

Så til det søde køkken, her kommer de opskrifter jeg skal lave snart igen når det kommer til kager og søde sager.

 • Jeg vil bage nøddetuiles, selvom de er varme at arbejde med – så er det bare det hele værd. Mums det er lækkert.
 • After eight muffins. En chokolademuffin med en myntecreme på toppen! En kage jeg ikke har kunne få ud af hovedet længe. Jeg. Må. Have. Dem.
 • Luksus æblekage, små trifli med den bedste sprøde crumble.
 • Fastelavnsboller, jaja det er måske ikke årstiden endnu. Ikke destro mindre så elsker jeg fastelavnsbolle sæsonen og de her gammeldags fastelavnsboller med remonce og creme er jo så godt.
 • Rice krispies barer og ferreror rocher barer
 • Crepes zuzette, en fuldstændig fantastisk spise! Tynde sprøde pandekager med flamberet appelsin og grand marnier og en vaniljeis til.
 • Havregrynskager

 

Instagram

Følg meget gerne med på min Instagramprofil for mere mad-inspiration og nemme opskrifter

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret