Morgenmadssalat med frugt

morgenmadssalat

Morgenmadssalat

 

Her er et bud eller faktisk to på en frugtsalat som er perfekt til en brunch. Vi havde brunchgæster i søndags, hvor den var på bordet. Senere har jeg så holdt fødselsdag, hvor varianten med kiwibær var på. Så nu kan I få lidt inspiration fra begge mrogenmadssalater. Jeg synes ofte at brunch er lig med rigtig meget brød og kage, ikke at der er noget i vejen med det. Jeg elsker brød og kage. Men det kan bare blive ret tungt, og her er de her slags morgenmadssalat helt perfekte. De både pynter på brunchbordet og så giver de et virkelig frisk indspark til resten af måltidet.

Sådan en morgenmadssalat giver nok til 4-6 personer som tilbehør. Det afhænger selvfølgelig lidt af hvor meget du spiser sammen med. Nedenfor kommer jeg med lidt idéer til andre brunch ting du kan servere sammen med.

Morgenmadssalat

Opskrift til 4 som tilbehør

Forberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

10 minutter

Ingredienser

 • 2 appelsiner
 • 2 grapefrugter
 • 1 håndfuld blåbær
 • 1 håndfuld hindbær
 • 1 håndfuld jordbær
 • 1/4 granatæble
 • lidt friske mynteblade
 • 2 spsk. pinjekerner

Sådan gør du

 1. Skær skrællen fra appelsinerne og grapefrugterne og fjern også det hvide på dem helt. Skær i “ringe” (eller hvad vi kalder det) som på billedet. Læg dem skiftevis på et fad.
 2. Skyl alle bær, fjern toppen af jordbærerne og halver disse. Placer dem rundt omkring
 3. Tag kernerne ud af granatæblet og kom ved, sammen med mynteblade
 4. Rist pinjekerner på en tør pande og drys disse over salaten

Bedøm denne ret

morgenmadssalat

Andre brunch idéer

Få her lidt inspiration til andre dejlige brunchidéer. Her er både hjemmebag, pandekager, vafler og smoothies. Se også meget mere under kategorien “morgenmad og brunch” her.

 

Spis din morgenmadssalat sammen med myntesukker

Hvis du skal prøve noget lækkert, så server en myntesukker sammen med din brunchsalat.  Det er rørsukker man blender med frisk mynte. Det smager virkelig skønt til netop sådan en frugtsalat som her.

salat til brunch

Følg med på instagram, Facebook og/eller modtag mine nyhedsbreve

Inde på min Instagramprofil kan du følge med i, når der kommer nye opskrifter på min blog. Jeg deler også inspiration til træning og hele træningsprogrammer, inspiration tl madpakken, til smoothies og til børnevenlig mad. Inde på min facebookside viser jeg hver dag et udpluk af opskrifter frem – bl.a. med inspiration til sund aftensmad, madpakker til børn og voksne, gode salater, dejligt hjemmebag osv.

Sidst men ikke mindst kan du tilmelde dig mine nyhedsbreve (det er helt gratis) og få tilsendt ugentlige madplaner hver fredag. Det er nemme madplaner med fokus på at undgå madspild, de er med lettilgængelige råvarer og familievenlig mad, som indeholder godt med grøntsager.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret