Sommer

Sommer

Sommermad og sommerstemning

Sommer, åh du danske sommer – du er og bliver min yndlings årstid. Jeg er typen som fryser hele vinteren og pakker mig ind i store striktrøjer hver eneste dag. Det er også meget hyggeligt, men der er virkelig bare noget over sommeren. Om det er selve maden man spiser i sommer halvåret eller om det er stemningen omkring måltidet en lun sommeraften der gør det helt fantastisk. Begge dele er jo magiske på hver sin måde. Måske jeg ikke kan bringe sommervejr og lune aftener på terrassen frem med min side her. Men jeg kan hjælpe på sommerstemningen med alle opskrifter herfra.

 

Sommeropskrifter

Jeg har en helt masse sommermad her på stedet, skønne salater med jordbær, nektariner, vandmelon og majs fra kolber. Jeg har masser af forslag til grillmad, hvidløgsbrød, grinet spidskål, fisk på grillen og meget mere. Her er sommerdesserter, iskaffe, cocktails og andet dejligt sommerligt.

Jeg håber du kan finde inspiration i denne kategori med sommermad og kølige drikke. Ud på terressen med jer, hold en masse middage sammen med gode venner, frem med en flaske hvidvin, en bakke friske ærter, danske jordbær og hvad der ellers hører sommeren til.

 

Flere opskrifter til samlingen

Jeg arbejder hele tiden på at udvide mine kategorier, så der skal nok komme en masse ekstra sommermad til her. Hvis I har nogle ønsker, så smid den endelig efter mig. Måske du har den absolutte bedste sommeropskrift, som lige mangler her på siden – som du kunne have lyst til at dele med alle andre.

Se også mine andre årstider VINTER, EFTERÅR og FORÅR