Grønne retter her inden jul

Normalt plejer jeg jo at dele en madplan hver fredag, så der er ny inspiration til den efterfølgende uge. Men denne gang tænkte jeg, at det nok er de færreste der faktisk bruger en madplan lige nu. Med juleræset næste uge vil jeg i stedet komme med lidt inspiration til nemme grønne retter. Samt retter til selveste juleaften.

grønne retter

Grønne retter inden jul

 

Den kommer jo til at stå på julemad en del dage i træk, så dagene op til synes jeg det er ret lækkert med lidt simple og grønne retter. Derfor har jeg her samlet lidt inspiration til noget nemt og grønt, man måske kunne smide på menuen de første 3-4 dage i den kommende uge.

I skal selvfølglig heller ikke snydes for mine juleopskrifter, som mere er tænkt til juleaften. Håber I kan bruge begge dele.

 

Inspiration til grønne og nemme retter til mandag-onsdag

 

Torsdag

Er det ikke noget med at man spiser risengrød den 23. december? Det er der da vist ret mange der gør. Vi holder selv jul der, det har vi altid gjort. Mine forældre blev skilt for 24 år siden og lige siden har vi holdt jul hos min far den 23. december. Så risengrød har aldrig været på planen hos os den aften. Men her er mit bud på den bedste risengrød.

 

Juleaftensinspiration

 

Min kogebog

Hvis du har lyst til at støtte mig og få en masse ny madinspiration, så kan du få fingrene i min  bog HVERDAGSMAD. Den er fyldt med grønne nemme hverdagsretter, både morgenmad, frokost og madpakke, salater, tilbehør, en masse aftensmad og søde sager. Her ud over indeholder den madplaner og træning. Du kan læse mere om den her, og købe den her. Mange tak!

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret