Wraps med laks

Wraps med laks og avocado. Her er en idé til madpakken eller skovturen. Spintpandekager med det lækreste fyld af bl.a laks og avocado

wraps med lakswraps med laks

Wraps – bløde spinatpandekager som fyldes med en dip, grønt og lidt kød. En glimrende aftensmad eller madpakkeidé

 

Wraps med laks – lækre spinatpandekager rullet sammen

 

Først rigtig godt nytår, håber I har haft en forrygende aften 🙂 Nu siger året 2018, og det så kliché som det er, betyder det altså også lidt sundere mad hos mig. Den har godt nok stået på lige rigeligt med snacks, junkfood og sukker for mit vedkommende. Så meget, at jeg faktisk glæder mig til at leve lidt sundt igen. De her spinatwraps kan fyldes med lige det du ønsker, f.eks. variationen med laks og avocado for at være lidt sund. Den variation med spareribs-kød er måske knap så sund, men I får den alligevel.

Jeg har tidligere postet en lignende opskrift, nemlig med de samme spinatwraps som her, men hvor de var fyldt med kylling, bacon, syltede rødløg, æble og andet godt. Den opskrift kan I lure på lige her! I dette indlæg deler jeg endnu to slags fyld man kan komme i de her 2 skønne pandkager. Selve opskriften på pandekagerne kan I finde i variationen med kylling og bacon.

Jeg er ret vild med begge de her variationer, de er super nemme begge to, og er virkelig velegnede til madpakken. Du kan jo vente med at samle dem til de skal spises, og så bare have fyldet med i små bokse ved siden af.

Selve wrapsene kan du se opskriften på her.

 

Wraps med spareribs, chilimayo og gulerod

 

 • smøres med en god mayo, hvor jeg har tilsat en knivspids cayennepeber til
 • snittet spidskål (jeg brugte et lilla)
 • revet gulerod
 • peberfrugt
 • kød fra spareribs (Vi fik nemlig aftenen inden spareribs, og jeg skar derfor kødet af disse og kom det i pandekagerne)

 

Wraps med laks og avocado

 

 • smøres med natural flødeost
 • varmrøget laks
 • spidskål (jeg brugte et lilla)
 • avocado
 • æble i tynde skiver
 • syltet rødløg

wrap med laks wrap med spareribs

Steder man kan bytte lidt ud i disse wraps

 • I stedet for at bruge spinatpandekager, kan du også brug en form for kålblade – f.eks. spidskål og lave sådanne wraps. Du kan også bruge en tortillas pandekage eller bage dine egne. Jeg har en god opskrift på klassiske madpandekager her. Hvis du ønsker en glutenfri udgave, har jeg sådan en opskrift lige her. Mit sidste forslag er at lave spinatvafler.
 • I stedet for at smøre dem med mayo eller flødeost, kan du lave dig en klassisk guacamole. Eller en tzatziki, hummus eller haydari.
 • I stedet for laks eller kødet fra spareribs, kan du lave disse vegetarfrikadeller, pulled pork eller lave tyrkiske oksekødsdeller.

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret