Smørrebrød

Mangler du idéer til smørrebrød eller luksus rugbrødsmadder? Så har jeg samlet mange af mine egne favoritter i indlægget her. Her er lidt til enhver smag, så mon ikke din favorit kunne gemme sig i blandt.

smørrebrød

Smørrebrød – inspiration til madder

 

Her er en række idéer til lækre rugbrødsmadder i en luksus version. Alt efter hvor meget tid man lige har, kan man jo lave de forskellige toppings selv – men man kan også sagtens købe sig til det.

 

smørrebrød

Inspiration til andre lækre frokoster

Mangler du inspiration til frokost-gæsterne eller til en frokost, hvor der er kredset lidt ekstra om det? Så har jeg en hel kategori med frokost idéer lige her. Her er både varme retter, som f.eks. kan serveres til julefrokost eller påskefrokost, og forskellige slags sandwich, bagels og paninis. Og så er der inspiration til hurtige frokoster i f.eks. weekenden eller til hjemmearbejdet, f.eks. pitapizza, æggewraps og frokostsalater. Jeg håber, du kan finde noget inspiration til frokost derinde.

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret