Skinkesalat

Få her en opskrift på virkelig nem skinkesalat. Du kan lave den på 5 minutter, og så er frokostbordet da bare lige dét mere lækkert! Den smager så dejligt og kan serveres ovenpå lige netop den slags mad du ønsker. Snup opskriften nedenfor.

skinkesalat

skinkesalat

Nem skinkesalat

 

Denne her hjemmelavet skinkesalat er bare mums. Vanvittig nemt og ikke særlig mange ingredienser – mange af dem har du sikkert allerede har liggende på lager. Det eneste du skal hakke er purløg og rødløg og så blandes det hele faktisk bare i en skål.

Jeg elsker sådan nogle lidt snaskede maddere, og denne her er ingen undtagelse! Du kan også finde opskrifter på hønsesalat, rejesalat og tunsalat.  Alle sammen perfekte i en sandwich eller ovenpå en madder, som jeg har gjort i denne opskrift. Jeg har lavet dette hjemmelavet franskbrød med blå birkes og brugt som bund, dernæst lidt rucola, skinkesalat og purløg på toppen. Dét er altså en mad, som jeg kan være med på!

Skinkesalat

Opskrift til 4-6 madder

Samlet tid

5 minutter

Ingredienser

 • 150 g skinke i tern
 • 2/3 dl creme fraiche
 • 3 spsk. mayo
 • salt og peber
 • 1 tsk. sød sennep
 • 1 spsk. citronsaft
 • 1/4 rødløg
 • 2 spsk. finthakket purløg

Sådan gør du

 1. Rødløg og purløg hakkes fint
 2. Bland ellers bare det hele i en skål
 3. Server på den slags mad du ønsker (her bruger jeg franskbrød som bund og lidt rucola)

Bedøm denne ret

Se med her hvordan du laver den

Jeg har lige kreeret en lille video til jer, så kan I lige hurtig se hvordan jeg bikser skinkesalaten sammen. Virkelig nemt og hurtigt!

Hvad kan jeg servere skinkesalat sammen med?

Det er jo faktisk bare fantasien der sætter grænser for hvad du kan komme skinkesalaten i eller ovenpå. Jeg kommer her med nogle serveringsforslag.

skinkesalat

Følg endelig med på Instagram og TikTok

Følg meget gerne med ovre på min Instagram-profil, hvor jeg deler en masse madbilleder og opskrifter, boliginspiration samt lidt mere private billeder. På min TikTok-profil kan du finde en masse madinspiration – her deler jeg udelukkende deler madvideoer. Jeg håber, at vi ses der ude 🙂

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret