Pandekagesticks med banan, chokolade og friske bær

Pandekagesticks med nutella, bananskiver og friske bær på toppen

pandekagesticks pandekagesticks

De her små pandekagesticks lavede jeg som en del af Noahs fødselsdagsbrunch. Vi havde inviteret familien over til lidt brunchhygge, og som en del af gildet var disse små pandekager på programmet. Jeg bagte en ordentlig stak minipandekager aftenen inden, og samlede dem på dagen med en chokoladecreme og en bananskive i mellem, og toppede dem med lidt friske bær.

Chokoladecremen kan du snyde dig til, og købe en nutella f.eks. Du kan også lave din egen, hvis der skal kræses lidt ekstra. Jeg har en opskrift på en lidt sundere nutella lige her. Her blev til 40 små pandekager, dvs. 20 små sticks ud af opskriften – da der går to til hver pind.

 

Pandekagesticks

 

 

  1. Start med at bage dine pandekager, sørg for at lave en masse små
  2. Lav så din nutella, med mindre du bruger en klassisk købevariant
  3. Smør nutellaen ud på hver anden pandekage
  4. Læg en bananskive på og kom et pandekage-låg på
  5. Stik en pinde igennem et bær og hold pandekagerne sammen på den måde

pandekager


pandekagestickspandekagesticks

Andre idéer til sådan nogle pandekagesticks

Kom gerne en lemoncurd i mellem i stedet for chokoladecremen eller en hjemmelavet marmelade. Du kan også bruge en rabarberkompot.

 

Flere idéer til brunch

Her er en række idéer til hvis du står og skal lave en bette brunch. De her pandekagesticks vil være super her til, men måske du mangler lidt ekstra – så får du det her

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge. De er familievenlige, grønne og så medfølger der en indkøbsliste hver gang.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret