Karrydressing

Karrydressing som er perfekt til club sandwich og en masse andre slags sandwich, til pastasalater og til madpandekager med fyld. Det er nærmest hver uge at der kreeres en karrydressing her på matriklen, om det er i den ene eller det anden ret er så forskelligt. Men derfor får I altså lige min bedste opskrift på karrydressing

karrydressing

Karrydressing opskrift

 

En karrydressing er jo oplagt når man skal have pastasalater, jeg har f.eks. to opskrifter her på siden på de kæreste pastasalater i karrydressing. Den ene er med sprød paneret kylling og den anden er med bacon. De er begge virkelig lækre og selvom de begge indeholder karrysalat – er de alligevel ret forskellige. I kan jo se hvilken I er mest til. Ellers bruger vi altid karry dressing i sandwich, f.eks. i en club sandwich.

Her får I min opskrift på karrydressing med creme fraiche, lidt sennep, lidt sukker, salt og citron. Faktisk har jeg to bud på en karrydressing, nemlig den jeg lige nævnte og så én med mangochutney. Mango smager virkelig også skønt sammen med karry, så det vil jeg også anbefale jer at prøve.

Karry dressing

Opskrift til 6-8

Forberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Ingredienser

  • 5 gode spsk. creme fraiche 18 %
  • 2 spsk. mayo
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1/2 til. salt
  • 1 lille tsk. sukker
  • 1 lille tsk. karry
  • evt. en lille tsk. sennep, gerne sød sennep

Sådan gør du

Bland det hele sammen og smag til for ekstra syre, sødme eller salt.

Bedøm denne ret

Hjemmelavet karrydressing med mangochutney

Prøv evt. at tilføje en spsk. mango chutney til din dressing, det giver virkelig også en lækker smag. Brug gerne en sød chutney og undlad til gengæld sukker i din dressing. Jeg bruger desuden en fed creme fraiche og lidt mayo i min karry dressing. Jeg synes personligt det bliver alt for fed hvis man udelukkende bruger mayo. Men hvis man bruger en for mager creme fraiche, kan den også godt gå hen og blive for tynd. Den skal gerne blive i din sandwich uden at falde ud samt hænge ordentlig fast på pastaen i pastasalater.

 

Andre lækre dressinger og dips

Hvis du søger et alternativ til din karrydressing, så prøv en af følgende:

 

Instagram:

Følg meget gerne med på min Instagramprofil lige her. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev. Dette sender jeg ud hver weekend, hvor man får mine madplaner het gratis. Det foregår lige her

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret