Dijon dressing

Dijon dressing er en simpel dressing som passer til rigtig mange ting. Jeg elsker den sammen med laks, og bruger den derfor ofte i salater hvor laks indgår. Den er også god til kålsalater, f.eks. en spidskålssalat. Den er god, hvis man laver vafler eller madpandekager og spiser f.eks. laks eller falafler til. Her elsker jeg også at komme en dijon dressing på bordet, sammen med en masse grønt – man kan komme i sine vafler.

Dijon dressing

Dijon dressing

 

Ofte når jeg har søgt på en dijon dressing, så skal man bruge to forskellige slags sennep. Jeg gider ikke rigtig investere i to forskellige slags, da vi ikke få spist dem begge. Derfor har jeg forsøgt at lave dressingen kun med dijonsennep og det fungerer altså helt perfekt. Jeg har desuden erstattet halvdelen af mayonnaisen med cremefraiche, for at få den lidt mindre fed – igen fungerer det glimrende.

Jeg håber I kan bruge min opskrift på dijon dressing. Under opskriften deler jeg en masse forslag til servering.

Dijondressing

Opskrift til 6

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Ingredienser

  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. mayo
  • 2 spsk. cremefraiche
  • 2 tsk. honning eller sukker
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/3 tsk. salt + lidt peber

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og spis den til alverdens salater

Bedøm denne ret

Forslag til servering

Dijon dressing er perfekt til rigtig mange salater. F.eks. kålsalater, her vil jeg fremhæve 3 slags, hvor dressingen ville være perfekt (fremfor den dressing som allerede er brugt i opskriften)

Ellers ville dressingen være super lækker sammen med spinatvafler eller spinatpandekager. F.eks. hvis du serverer varmrøget laks, agurk, avocado og feldsalat til. Eller hvad med dette mix: falafler, agurk, tomat, rødløg og iceberg.

Det kunne også være perfekt at toppe disse salatbowls med dijondressing.

 

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret