Tømmermændsmad til nytårsdag

Tømmermændsmad

Tømmermændsmad til nytårsdag

 

Det her indlæg går ud til dig, der gerne vil være på forkant og få handlet lidt ind til tømmermændene på søndag. Jeg ved ikke med dig – men jeg har i hvert fald altid lyst til ægte tømmermændsmad dagen efter en druktur. Det kan være pizza, toast, pommes og alt sådan noget. Nogle gang føler jeg mig også ganske overskudsagtig når jeg – imens jeg handler ind til selve festen, lige får tænkt søndag med også og smider toastbrød, ost og skinke og kurven. Lige pt. behøver jeg personligt ikke tænke så meget over tømmermænd, da der går utrolig længe inden jeg oplever det igen. Men til resten af banden som ikke gror  en baby eller af andre årsager fravælger alkoholen nytårsaften, – her er lidt inspiration til tømmermændsmad til nytårsdag.

 

De hurtige, når det kommer til tømmermændsmad

Altså dem man lige kan magte når man står der og har det elendigt. Så kommer efterfølgende de lidt mere krævede, man måske orker til aftensmaden hvor det værste selvmedlidenhed har lagt sig og overskuddet lige så stille begynder at vende tilbage.

  • Toast, der er både den klassiske med toastbrød, ost og skinke. Jeg elsker også en rugbrødstoast med kartoffel spegepølse og myseost. Jeg er med på man ikke gider stå og lave blomkålsbrød når man har tømmermænd. Men har man brødene liggende, så er de altså gode og stadig snaskede sådan nogle blomkålstoast.
  • Nemme pølsehorn, en købe-pizzadej med ketchup og pølser. Bum! For luksusversionen kom lidt cheddarost og en løgkompot i også.
  • Pitapizza eller tortillapizza
  • Paninis, med købte brød eller med tortilla pandekager som brød. De kan jo være helt simple med en købepesto, mozzarella og skinke.
  • Nachos – måske sådan et fad her.

 

Aftensmaden

Okay, nu har du måske lidt mere overskud til at stå i køkkenet igen. Eller har mod på lidt mere end bare ost, brød og skinke. Her kommer lidt bud på tømmermændsmad når det kommer til aftensmaden

 

Kom også endelig forbi Instagram og sig hej hvis du skulle få lyst.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret