Pastaretter

Pastaretter – her har jeg samlet mine bedste bud på skønne pastaretter. Jeg elsker virkelig selv pasta, hvad end vi snakker lasagne, bolognese, carbonara, pastasalater eller andre dejlige cremede pasta-opskrifter. Måske en af disse kunne blive din nye favorit

pastaretter

Pastaretter – 10 udvalgte som jeg elsker!

 

  • Lasagne, det må næsten være min favorit pasta-spise. Her kommer 3 udgaver, jeg ved snart ikke hvilken der er bedst. Hvis man spørger min mand og børn må det være den klassiske med oksekød, – jeg vil næsten hellere foretrække kyllingelasagne med spinat, eller den med laks og spinat.
  • Spaghetti bolognese – en klassiker, en ret som bliver lavet igen og igen hjemme hos os. Denne her er med grøntsager, hakket oksekød, tomatpuré, rødvin og balsamico.
  • Spaghetti carbonara – denne her er med blomkål, forårsløg og peberfrugt. Der ud over er der selvfølgelig godt med parmesan, æg og fløde og sprød bacon på toppen. En opskrift for dig der elsker den klassiske carbonara smag, men savner lidt mere bid og grøntsager.
  • Pastasalat. Min favorit er en med karrydressing og sprød kylling. Vi serverer den altid opdelt i en masse små skåle. Jeg er personligt selv til et kæmpemix på tallerkenen, men ungerne spiser langt mere hvis det er opdelt og overskueligt. Så denne her pastasalat bliver serveret som byg-selv-salatbar. Jeg har også en anden pastasalat her, som også smager hamrende godt. De minder om hinanden, men kan alligevel noget begge to.
  • Spaghetti med svampesauce. Her er et bud på noget lækkert for dig der virkelig elsker en cremet pastaret. Denne her svampesovs er sindssygt lækker cremet og især serveret med en krydret frisk tomatsalsa, rammer retten bare spot on.
  • Pasta med peberfrugtsauce. Denne her pastaret er god til at skjule grøntsager. Her er saucen nemlig lavet på bagte peberfrugter og blomkål, men fordi der også er pikant flødeost, balsamico, tomatpuré og lidt cayenne i saucen, smager den bare hammergodt. Retten er desuden serveret med bagte rødløg, hvidløg og cherrytomater, og toppet med basilikum og pinjekerner.
  • Pasta med kylling, parmaskinke, en masse grønt og så en kokossauce med soltørret tomat, spinat og hvidløg. Prøv denne nemme hverdagsret, som kan laves hurtigt og som mætter og smager virkelig godt.
  • Sidste bud, på denne rundes pastaretter er en omgang pasta med tomatsauce og kødboller. Denne her ret inviterede min far og hans kone på forleden, havde helt glemt hvor god den er. Det er nu meget sjovt at blive inviteret på sine egne retter, også for at se hvordan det mon fungerer ude i jeres køkkener. Den smagte lige så godt, som jeg husker den da jeg selv fandt på den. Så nu vil jeg lige tippe om den igen. De lavede den med hakket kyllingekød i stedet, og det kan man jo sagtens gøre.

pastaretter

pasta

Flere familiefavoritter

Se evt. denne kategori, hvor jeg har samlet alle vores favoritter. Hver gang jeg har lavet en ny ret her til bloggen, og den har været en kæmpe succes – kommer den ind i denne kategori. Det er de retter som vi laver igen og igen. Det er også den kategori jeg selv kigger igennem for inspiration, hver gang vi er tomme for idéer, eller når jeg står i Rema og er helt blank.

 

Nyhedsbrev

Modtag mine nyhedsbreve helt gratis. Jeg sender en madplan ud hver weekend, som er proppet med grønne nemme familieretter samt indkøbslister. Tilmeld dig her 

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret