Brasede kartofler

Her finder du en opskrift på noget af det nemmeste man kan lave, nemlig brasede kartofler. De smager jo bare hammergodt, men masser af smør og salt. Server dem gerne til noget kød, sammen med en salat. Jeg kommer med forslag nedenfor til servering, både til kød, dips og salater.

Brasede kartofler

Brasede kartofler opskrift

Brasede kartofler er jo lidt en klassiker når det kommer til kartoffel opskrifter. Alligevel er det alt for sent vi er kommet i gang med “retten” her hjemme. Men med så stor en kærlighed til dem fra ungernes side, så skal de da vist på menuen snart igen. Her får du en opskrift samt en masse serveringsforslag

Brasede kartofler

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kartofler
  • 30 g smør
  • 1 tsk. salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. Skær kartofler i tern og kog dem møre i 10 minutters tid.
  2. Smelt smør på panden og kom de kogte og drænede kartofler her på
  3. Vend dem rundt i smørret og lad dem stege i 10 minutter til de bliver gyldne og sprøde. Vend jævnligt.
  4. Kom salt og peber på og server

Bedøm denne ret

Kød man kan servere til sine brasede kartofler

Det er jo nærmest alt der går godt til sådan en omgang brasede kartofler. Men jeg fremhæver alligevel lige et par stykker, hvis du sidder derude og føler dig idéforladt.

 

Gode mættende salater hertil

Jeg elsker en spidskålssalat med æbler og frisk dild. Det er jo den perfekte tilbehørssalat. En broccolisalat eller en blomkålssalat kan også noget. Eller måske en bagt rødbedesalat.

 

Dips som kunne passe hertil

Min første tanke da vi fik kartoflerne her: chilimayo. Man burde virkelig lige have en skål chilimayo eller aioli til, som dyppelse.

Brasede kartofler

Andre forslag til lækre måder at tilberede sine kartofler på

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til lækker hverdagsmad, og hvor du kan se glimt af mit liv i det hele taget. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste. Jeg har desuden en masse forskellige typer af madplaner, som du kan finde her – her er både de hurtige madplaner, nemme madplaner, børnevenlige madplaner, budgetvenlige madplaner, kaloriefattige madplaner og meget mere.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret