Bønnedip med flødeost

Opskrift på bønnedip med pikant flødeost og soltørret tomat. Denne her dip kan bruges til rigtig mange ting, få opskriften her og se hvilke retter den kan bruges til

bønnedip

Bønnedip med pikantost

 

Her er en dip som er vanvittig nem at lave. Det er bare at smide lidt i en blender, og bum så har du en skål fuld af proteiner. Den indeholder nemlig en masse bønner, som er sunde og dejlig mættende. Dippen er glimrende sammen med grøntsagsstave eller som dip til et brød. F.eks. dette glutenfrie foccaciabrød. Den er blandet med pikantost, soltørrede tomater og citron. En ret lækker kombi, synes jeg. Pikantosten gør den cremet og saltet, de soltørret tomater giver en masse smag, olie og en fin farve. På billedet ses også denne krydrede bønneblanding.

Opskrift på bønnedip 

Her er en simpel dip med bønner. Du kan også bruge lidt hvidløg her i eller tilføje persille. Det smager også godt med lidt citronskal her i. Erstat evt. også flødeosten med fetaost. Jeg håber I kan bruge denne meget nemme opskrift som en del af tapasbordet eller hvad du ønsker.

Bønnedip

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

7 minutter

Samlet tid

7 minutter

Ingredienser

  • 1/2 dåse borlotti bønner (kidneybønner, butterbeans eller edamammebønner kan helt sikkert også bruges)
  • 1 stor spsk. pikant flødeost
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 lille håndfuld soltørrede tomater
  • 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt

Sådan gør du

  1. Hæld vandet fra bønner og skyld dem, kom dem over i en blender med resterende ingredienser
  2. Blend til det har en cremet konsistens og spis med frisk grønt

Bedøm denne ret

bønnedip

Det her kan du spise sammen med

 

Instagram og nyhedsbrev

Følg meget gerne med på min Instagram for flere opskrifter og nem mad-inspiration. Her deler jeg både billeder af en masse mad, men også lidt inspiration til træning. Primært nemme hjemmeøvelser. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her. Det er helt gratis og så får du mine madplaner i din indbakke hver uge. Tak fordi I læser med.

Kommentarer

  1. Hej, blot til info, er dine billeder den 4. juni blevet brugt på stinna.dk’s indlæg..

    1. Hej Anne-Sofie. Mange tak for at oplyse mig om det, det er rigtig sødt af dig. Lige den der ved jeg godt 😉 Jeg har nemlig lavet opskriften sammen med Stinna. Så vi har aftalt at vi begge må poste den 🙂 Men igen, tusinde tak for det.

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret