Spidskålswraps med falafler

Spidskålswraps med hjemmelavede lune falafler, en dip – f.eks. en guacamole som jeg har brugt her og så lidt frisk grønt. Jeg håber denne ultranemme og grønne frokost kunne friste. Det ville være ret smart at hive med på madpakken. Pak tingene for sig, og saml når du er på jobbet.

spidskålswraps

Spidskålswraps med falafler

 

Så er år 2017 skudt i gang, og her kommer så årets første indlæg. Jeg har (som stort set resten af danskerne) tænkt mig at starte januar så sundt ud som muligt. Jeg har spist alt for meget kage og chokolade hen over julen, som jo strækker sig fra 1. december helt ind til nytåret, og selvfølgelig 1. januar med! Jeg savner faktisk at spise lidt sundere, en masse lækre salater, fisk, friskpresset juices, osv. Hvad værre er, at Noah har fået lov til at spise lidt for meget usundt i december, og nu har hans mor faktisk ret dårlig samvittighed over for den lille mave. Så hele familien skal altså have et gevaldigt sundhedsspark her i Januar. Hvis du vil være med, kan du hoppe på alle de sunde opskrifter, jeg har planer om at dele med jer her i Januar.

Den første er denne: spidskålswraps med falafler. Spidskål er super sundt og med meget få kalorier, det er et noget sundere alternativ til f.eks. tortillas. Jojo, det smager selvfølgelig heller ikke af det samme, eller har samme konsistens – den er jeg med på. Men det er faktisk ganske lækkert, hvis du fylder dem med din yndlingsdip (jeg har brugt en guacamole med edamamebønner) og hjemmelavede falafler.

Opskrift på spidskålswraps

Til denne opskrift skal du bruge falafler og guacamole, som jeg har linket til her.

Ingredienser

 • Et spidskål (jeg brugte et lilla, bare fordi det er så smukt)
 • Guacamole
 • Falafler
 • Rød peberfrugt og friske krydderurter som pynt

Sådan gør du

 1. Skyl spidskålsbladene, kom en ordentlig klat guacamole i og et par falafler. Pynt med det du bedst kan lide og spis dem mens falaflerne er varme.

Bedøm denne ret

Forslag til små justeringer

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

 1. Hej Julie 🙂
  Måske, det bare er mig der ikke kan finde den. Men hvor er madplanen uge 1? Min kæreste og jeg har glædet os rigtig meget til at starte op i denne uge 🙂

  1. Hej Trine.
   Mange gange undskyld, jeg har simpelthen ikke nået at få den lavet denne gang 🙁
   Jeg er i gang med at lave en til næste uge, den håber jeg I vil følge så 😉
   Ellers er der en masse gamle madplaner herinde, I er mere end velkomne til at snuppe ind til næste uge.
   Kh. Julie

Vis alle kommentarer (2)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret