Nudler med kimchi og cheddar

Denne her opskrift har jeg glædet mig til at udgive, sådan lidt mere end mange af de andre. For jeg synes den er ret genial! Altså mega nem, og så smager det bare så godt. En omgang nudler med kimchi og cheddar. Helt perfekt tilbehør til alverdens retter og serveringer. Mere om det nedenfor!

Nudler med kimchi og cheddar

Nudler med kimchi og cheddar

 

De her nudler smager både lidt stærkt, lidt sødt, er dejlig cremet og alligevel med bid. Jeg synes det her tilbehør smager helt genialt og så tager det små 20 minutter at lave. Vi serverede det forleden til gæster, hvor det var sammen med noget kød og noget frisk grønt. Jeg har allerede lavet nudlerne igen siden og glæder mig til næste gang. I skrivende stund for jeg lyst til at køre ind og handle til det med det samme. Det vi serverede det til var de her asiatiske kyllingefrikadeller og denne her asiatiske salat, bare hvor nudlerne var erstattet af kinakål.

Nudler med kimchi og cheddar

Opskrift til 3-4 som tilbehør tilbehør, hvis det serveres med andet

Samlet tid

20 minutters tid

Ingredienser

 • 4 spsk. olie til stegning
 • 1 stort fed hvidløg
 • 4 spsk. kimchi
 • 2 spsk. sukker
 • 1 dl vand
 • 2 blok nudler fra en pakke
 • 100 g ricecakes (fra frost)
 • 100 g revet cheddar
 • 2 forårsløg
 • en håndfuld frisk koriander
 • 1/2 lime til servering

Sådan gør du

 1. Kom nudler i en skål og hæld kogende vand over. Lade dem ligge sådan i 10 minutters tid, til de er bløde
 2. Snit hvidløg fint eller riv det på et rivejern, snit osgå forårsløg og læg disse til siden
 3. Kom lidt olie på en pande og svits hvidløg af her i, tilføj så kimchi og sukker og vend det rundt.
 4. Kom vand ved og smid de “kogte” nudler her i, vend det rundt.
 5. Kom ricecakes og cheddar ved og vend igen rundt, til det hele er blandet.
 6. Server med forårsløg, koriander og lime.

Bedøm denne ret

Hvad er kimchi?

Kimchi er fermenteret kål og løg, det kan også være gulerødder eller blomkål. Men jeg køber typisk bare et glas i Føtex eller Super Brugsen. Du kan også lave det selv, hvor du blander en dressing eller paste af hvidløg, ingefær, sukker, chili og fiskesauce. Grøntsagerne hakkes fint og blandes med dressingen og stilles på køl. Jeg skal vist have en opskrift her på siden snart, kan jeg mærke. Men ellers køb bare et glas, så er det super simpelt at lave de her nudler med kimchi og cheddar.

Nudler med kimchi og cheddar

Andre asiatiske lækkerier

 • Opskriften fik jeg lidt inspiration til pga. denne her buldak carbonara nudler.
 • Prøv også denne opskrift på pad thai
 • Jeg har også en opskrift på ramen suppe med nudler
 • Har du prøvet at lave bao selv, det er også sindssygt lækkert.

 

Hvad kan man servere til nudler med kimchi og cheddar

Ud over de føromtalte kyllingefrikadeller, så kan du servere noget af det her sammen med:

 

Følger du mon med på Instagram?

Følg meget gerne med på min Instagramprofil for mere mad-inspiration og nemme opskrifter. Her deler jeg desuden en masse glimt fra min hverdag, hvad den nu byder på samt en masse træningsinspiration. Du er så velkommen til at følge med derovre, mit navn er @juliebruunsblog. Jeg håber, at vi ses derude

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret