Buldak carbonara nudler

Måske har i set de her Buldak carbonara nudler på Tiktok? Jeg havde ikke selv, men da vi fandt dem i et asiatisk supermarked, min niece og jeg, var hun helt oppe at køre. For de er åbenbart meget svære at få fingrene i, da det er en kæmpe trend på tiktok. Så da vi kom hjem med 4 pakker, var det som hun selv sagde “den bedste dag i hendes liv”. Hold k mand, jeg følte mig gammel den dag. Jeg følger slet ikke med jo! Men hvad der er helt in, er at lave de her taste test og smide på sin tiktok. Så venner! Hvis I vil se mig (og min niece) smage de her sindssygt hypede nudler, så kig videoen på min profil her.

Buldak carbonara nudler

Buldak carbonara nudler

 

Er de så hypen værd? Ikke rigtig! Ikke hvis du spørger mig. Jeg vil dog alligevel godt indrømme at de er langt bedre, end hvad jeg forventer af sådan en pakke kop nudler. Især fordi vi kom enoki svampe og ricecakes i, det giver lidt bid. Og så toppede vi den med revet ost. Så egentlig synes jeg retten endte ganske lækkert med de tilføjelser! Man kan jo sagtens servere kød til, f.eks. koge nogle kyllingebryst, man trækker fra hinanden og så kommer de kyllingestrimler ned i retten her. Vi kom også forårsløg over, hvis man er til det – er friske koriander og lime jo også et lækkert tilbehør. Jeg tænker også at bønnespirer kunne være godt her til. Jo mere man tilføjer, jo længere væk kommer man selvfølgelig fra nemheden i bare at koge en pakke nudler. Men jo bedre synes jeg så også, at retten bliver.

Her får I den, mit eller vores bud på Buldak carbonara nudler med enoki svampe og ricecakes. Her er nok til 2 hvis det er en lidt let frokost. Ønsker man dem til aftensmad, er der nok ikk helt nok. Jeg synes dog de er lidt for meget “samme smag og samme konsistens” til at spise mig helt mætte i dem. Så jeg vil til en hver tid foretrække at servere mine buldak carbonara nudler sammen med en eller to andre asiatiske specialiteter, f.eks. spicy agurkesalat og wraps med chrispy pork belly.

Buldak carbonara nudler

Opskrift til 2 personer

Samlet tid

15 minutter

Ingredienser

 • 1 pakke buldak carbonara nudler
 • ca 1 dl til bunden af panden, den skal lige være dækket af 1 cm vand
 • 1/2 dl mælk
 • 100 g ricecakes
 • 2/3 af den lyserød pakke krydderi
 • kun et nip af den mørkerøde (for den er stærk)
 • 100 g enoki svampe
 • en håndfuld revet ost, jeg bruger mozzarella
 • 2 strimler forårsløg til toppen
 • server med lime og koriander

Sådan gør du

 1. Start med at komme vand i bunden af en pande eller wok
 2. Kom så nudlerne herned og kom et låg på, så de ligger og småsimrer og får damp. Lad dem ligge sådan i 5 minutter, men rør et par gange undervejs.
 3. Kom mælk ved og rør igen
 4. Kom ricecakes ned til blandingen.
 5. Kom krydderierne ved. Hvis du ønsker det meget stærkt, kan du komme det hele i. Jeg brugte slet ikke det hele.
 6. Kom så svampene ved og osten, lad det simre under låg igen til osten er smeltet
 7. Server med forårsløg, evt. limesaft og frisk koriander

Bedøm denne ret

Video af Buldak carbonara nudler

Buldak carbonara nudler

Smagen i de her nudler

Den er stærk, i hvert fald hvis man laver dem som det oprindelig er tænkt med alt der krydderi der følger med i pakken. Jeg synes den er alt for stærk til min smag. Så vi undlod nogle af pakkerne og kom lidt mælk og revet ost ved også. Så resultatet endte egentlig rigtig godt. Stadig for stærkt til at mine børn gider det, men cremet og lækkert. Der er god bid, nu hvor vi kom ekstra ting i. Absolut en ret jeg sagtens kunne finde på at lave igen, for det var jo stadig nemt og nu har jeg også et par pakker i skabet. Så hvis den skulle være så svær at støve op, har jeg den da selv her. Så er spørgsmålet bare om I kan finde den, hvis I skal prøve.

Hvis du vil, så prøv at servere pulled chicken til. Dog uden den marinade der er i linket her. Jeg vil blot koge kyllingebryst og trække dem fra hinanden, for derefter at komme det ned til nudlerne.

Buldak carbonara nudler

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret