Inspiration til barnedåb

inspiration til barnedåb

Inspiration til barnedåb

 

Jeg tænkte jeg ville dele lidt billeder fra vores store dag i søndags. Vi holdte festen i min fars firma Sport 24 – hvorfor der er sportssko og tøj i baggrunden 😀 Desuden er alle billederne taget med blitz, da rummet var ret mørkt og kun lyst op med stearinlys. Super hyggeligt var det, men super smukke billeder blev det ikke til. Men set bort fra det, kan pyntet og maden måske alligevel inspirere dig hvis du står og skal holde en lille fest. Håber I kan finde inspiration til andre festligheder, hvor der måske skal serveres en brunch.

inspiration til barnedåb
inspiration til barnedåb
inspiration til barnedåb
inspiration til barnedåb
inspiration til barnedåb
Maden til vores fest – inspiration til barnedåb

Menuen stod på en god omgang hjemmelavet brunch:

 

Pynt til barnedåb som er personligt og hyggeligt

Pynten har jeg efterfølgende taget billeder af hjemme, i håb om et bedre lys 🙂
1
Man kan sagtens købe en vimpel, og så f.eks. klistre små billeder på af alle gæsterne som holder den lille guldklump. Vi havde denne til at hænge i buffeten.
2
Små flag pynter så fint i frugt, boller og kage. Disse er fra Copenhagencakeshop.com
3
Små skilte til diverse sager i buffeten. Jeg havde klippet og klistret, så de passede til de invitationer vi have sendt ud til gæsterne – som også var små bodyer med pynt.6

10
Vi havde to vaser med som var pyntet med fine grene, hvor på jeg havde hængt små skilte med billeder på. Det er lidt sjovt at gæsterne kan gå og kigge på billeder af hovedpersonen eller sig selv for den sags skyld. Vi havde nemlig forsøgt at få billeder på af alle gæsterne.

Håbet det kan bruges som lidt inspiration.
//Julie

 

Se også dette indlæg hvor jeg har delt endnu mere inspiration til barnedåb, også en stor brunch. Håber også I vil kigge med ovre på min instagramprofil lige her. 

Kommentarer

 1. Hej igen.
  Vi har nu besluttet at vi selv står for brunch. Vi skal i kirke kl 10 og brunch kl 12. Jeg har fået 2 udefra til at hjælpe på dagen med at anrette imens vi er i kirke. De har jo så 2 timer til at anrette det havde jeg tænkt. Med din erfaring hvor længe tror du så det vil tage?

  1. Jeg tror to til at anrette og to timer er helt perfekt. Kommer selvfølelig an på hvor meget mad der er og hvor mange gæster. Til vores 40 gæster, med al den mad vi havde – ville det være perfekt 🙂

 2. Hej Julie.
  Fedt med inspiration til barnedåb! Og tak for en dejlig blog! Min kæreste og jeg overvejer også selv at lave mad til barnedåb. Vi tænker dog at lave det som frokost så vi kan lave maden dagen inden. Jeg tænkte nemlig at brunch bliver lidt vanskeligt hvis æggene og frugten eller andet skal forberedes på dagen og man også skal i kirke. Hvad gjorde i ift til det og kirken? Og hvor mange var i til at lave mad til 37? Vi bliver ca 50, så er også i tvivl om det er for ambitiøst selvom vi elsker at lave mad.

  1. Hej Julie.
   Mange tak.
   Vores mad blev virkelig lækkert og billigt (når man nu selv laver det hele). Men hvis jeg skulle lave noget om, skulle vi have haft meget mere hjælp på selve dagen. Faktisk havde vi slet ikke nogle ude fra til at hjælpe. Det blev min mor og mormor og sådan som rendte og hjalp, hvilket var stressende synes jeg. Så hvis I laver maden selv, hvilket man sagtens kan – så vil jeg anbefale 3 unge piger som hjælp evt.
   Vi delte det desuden lidt ud, så min mor havde lidt med, min mormor havde lidt med, min svigermor havde lidt med osv. På den måde stod jeg selv med måske knap halvdelen af menuen.
   Mange af tingene kunne jeg lave ugen inden og så fryse det ned. Min mor havde lavet æg og bacon aftenen inden.
   Så havde jeg en veninde + hendes kæreste som ikke tog med i kirken, men de tog over og forberedte imens (skar frugt og anrettede og den slags).. Det fungerede egentlig fint, men de skulle også have haft lidt hjælp der. Så alt i alt en rigtig vellykket løsning, hvis man havde haft 3 ekstra piger på 😉

   1. Okay mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så uddybende! God ide med hjælp udefra.
    Tak endnu en gang for en fed blog!! 😀

 3. Hej Julie. Sikke nogle fine idéer! Skal snart holde min datters barnedåb, så der var en masse inspiration at hente 🙂 Vil bare høre hvad det er for en kjole/bluse du havde på? Det man kan se af den, ser rigtig fin ud. God søndag 🙂 Mvh. Sandra

  1. Hvor dejligt, er jeg glad for det kan bruges 🙂 Min trøje (eller bodystocking) er fra envy. Så den var faktisk ganske billig. 🙂

Vis alle kommentarer (11)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret