Sunde snickers is

Sunde snickers is lavet på banan, peanutbutter og skyr (eller græsk yoghurt) overtrukket af mørk chokolade og hakkede salte peanuts.

sunde Snickers is

Har du set vejrudsigten for denne uge? Hvad jeg kan se, så tyder det på at vi får rimelig meget varme. Derfor er jeg lige på forkant (for en gangs skyld) og deler en is-opskrift på sunde snickers is. De er vanvittig nemme at lave, jelt klart sundere og så mætter de faktisk ret godt. Isene er lavet på banan, skyr og peanutbutter. Bananen kan sagtens undlades, hvis du ikke er til det. F.eks. kan du komme en blød avocado i i stedet.

Jeg tænker ikke at man fortryder, at bikse sådan en omgang sammen og have dem liggende til hedebølgen vælter ind over os. På fredag vil det være ret så lækkert med en is i hånden :o) Opskriften her rækker til 4 små is. Jeg håber I kan lide dem, god appetit.

 

Sunde snickers is

 

 • 1 banan
 • 1 stor spsk. peanutbutter
 • 1 dl skyr eller græsk yoghurt
 • en håndfuld salte peanuts
 • 50 g mørk chokolade

 

 • Kom banan, peanutbutter og skyr i en blender eller minihakker og kør godt rundt til massen er helt cremet. Her kan du også bruge en blender eller food processor
 • Kom det i nogle små isforme og stil dem på frys
 • Smelt den mørke chokolade og hak peanuts
 • Når isene har sat sig, vendes de i nødderne og den mørke chokolade
 • Lad chokoladen stivne og kom dem atter i fryseren.

Sunde snickers is
Snickersis

Andre glimrende sommerdesserter

 

Instagram og gratis nyhedsbrev

Følg endelig med på min instagramprofil også, hvor jeg deler en masse andre madbilleder og opskrifter. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her helt gratis. Så vil du modtage mine madplaner i din indbakke hver uge.

Kommentarer

 1. Så har jeg sådan en portion i fryseren, en glædelig og sund dessert på en mandag, falder helt sikkert i god jord. Tak for super god inspiration ?

  1. Åh det ved jeg desværre ikke. Jeg tæller slet ikke i kalorier, så har ingen anelse 😉

Vis alle kommentarer (11)

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret