Forretter til nytårsaften

Her finder du lidt idéer til forretter til nytårsaften. Her er både forslag til forretter med fisk, supper, salater og nipsemad. Jeg håber du finder den forret du leder efter.

forretter til nytårsaften

Forretter til nytårsaften

Mangler du et bud på en klassisk god forret til nytår? Jeg har samlet lidt forslag her. Der er en masse klassiske forretter til nytår, så som suppe, carpaccio, bruschetta, rejecocktail osv. Men der er ogå lidt asiatiske starters, lidt forskellige bud på laks til nytår – det ved jeg mange spiser, hvilket jo er helt forståeligt. Det smager fantastisk. Jeg håber det kan bruges.

 

Server asiatisk som forret

  • Wraps med crispy pork belly: små sprøde salatwraps med fyld af lidt ris, kimchi og sprødt krydret svinekød. De smager så godt, og syner så fint på tallerkenerne. De mætter ikke alverdens, men lægger lige en lille god bund som en forret jo gerne må
  • Wontons eller gyoza: de her dampede kinesiske dumplings som kan steges hvis man synes. De har et fyld af hakket svinekød, svampe, ingefær, hvidløg og andet godt. De kan serveres i en chilisauce eller bare som de er med gyozasauce
  • Kombiner ovenstående og lav små anretninger til hver gæst med en wrap og en gyoza og evt. lidt spicy cucumbersalat eller lignede til.

asiatisk til forret

Klassiske forretter til nytårsaften

laks som forret til nytårsaften

Bruschetta som forret til nytårsaften

forretter til nytårsaften

Laks til forret

 

Andet blandet godt der også kunne tre forretter til nytårsaften

 

Følger du mon med på Instagram?

Hvis ikke, så kan du klikke lige her, og komme direkte ind på min Instagram profil – hvis du kunne tænke dig at følge med. Jeg deler dagligt madinspiration og generelt lidt fra min hverdag og familie liv.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret