Et tilbageblik på 2022

Et tilbageblik på 2022 

Et tilbageblik på 2022

 

Det er lidt en tradition med sådan et tilbagebliks indlæg her på siden hver gang vi nærmer os slutningen af året. Nogle gange har jeg kigget lidt tilbage på vores mere private liv. Hvad er der sket i løbet af året og samlet glimt og gode minder. Andre gange har jeg lavet et mere mad- og opskrift relateret samlingsindlæg. Hvor jeg har fundet de mest populære opskrifter fra året der gik.

Hvis man kigger mere på vores familieliv, må man nok sige det har været et år med fuld knald på. Vi flyttede ind i vores nye hus i slutningen af året sidste år, så nu har vi boet her i et år og elsker det stadig. Jeg har her samlet lidt glimt og indlæg her fra byggeprocessen, farvekoder, indretning mm. På min instagram har jeg ligeledes et højdepunkt med bolig, hvis det kunne være hyggeligt at følge med i.

Et tilbageblik på 2022

Et tilbageblik på 2022

  • Året 2022 bød på drømmebrylluppet, en helt fantastisk dag som vi aldrig glemmer. Se mere fra vores store dag her.
  • Jeg har udgivet endnu en kogebog i år, denne her fuld af nem, lækker og grøn hverdags aftensmad og så har jeg fået endnu en dejlig dame med på holdet i min stille og roligt voksende virksomhed.
  • I sommers besluttede vi os for at prøve at lave endnu en lækker unge, så nu er vi så heldige at vente os en lillesøster til næste år. Så det bliver helt sikkert lige så skønt som det her år.

 

Mest populære opskrifter i 2022

Hvad angår opskrifter her på siden, så har jeg samlet de mest populære fra året der gik. Jeg har været inde og kigge lidt statistikker og fundet frem til de indlæg I har åbent allermest.

Ud over selve kategorierne “aftensmad” “madplaner” og “opskrifter” har været de klart mest besøgte, så kommer de specifikke opskrifter folk / I har klikket jer mest ind på herunder.

  1. nemme desserter
  2. pizzasnegle
  3. tikka masala
  4. nem pasta med broccoli
  5. boller med havregrød
  6. indonesisk kylling i fad
  7. thaisuppe

 

Tak for pokker, fordi I følger med. Både i det mere personlige ovre på min Instagram. Men bestemt også for at

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret