Familieweekend i DGI Huset Herning

Reklame for DGI Huset Herning

Familieweekend i DGI huset

 

Vi har haft den dejligste familieweekend med masser af tid sammen og aktiviteter i DGI Huset Herning. Hvis man ellers bor i området, vil jeg virkelig anbefale en weekendtur her til, specielt hvis man har børn, eller hvis man elsker at bevæge sig. Der var en meget børnevenlige svømmehal med varmvandsbassin, rutchebane, babybassin, boblebad osv. Der er et taske stort fitnesscenter på hotellet, en masse hold lige fra styrke og zumba til yoga, spinning og aqua-hold. Der er badmintonbaner og bordtennis. Der er fine hotelværelser og vi var så heldige at få et værelse med god udsigt og stort badeværelse. Og så er der en rigtig god morgenmadsbuffet med både almindeligt brød, glutenfrie boller, almindelige morgenmadsprodukter og laktosefrie udgaver, ingefærshots, juice, æg og meget mere.

 

Børnevenligt hotel, og masser af mulighed for bevægelse

Vi ankom til hotellet fredag eftermiddag, hvor Noah med det samme spottede svømmehallen, som han begyndte at tigge og be om vi ikke nok kunne tage i med det samme. Så efter en lille gå-tur rundt i byen og lidt tidlig aftensmad på en café, smuttede Noah og jeg en tur i svømmehallen, imens Mads puttede Arthur. Vi hoppede op under dynerne til de andre to, og så X factor og spiste chokolade. Ret så hyggelig fredag aften

Lørdag morgen fik vi den lækreste morgenmadsbuffet på hotellet. Her var både hjemmebagte boller, lækkert rugbrød, glutenfrie boller, en masse pålæg, yoghurt, diverse mysli, frugt, juice, ingefærshots, røræg og blødkogte æg, bacon, pandekager, donuts, kaffe og meget mere. Virkelig en god morgenmad. Her er lidt billeder

  

 

Lørdag formiddag tog jeg til holdundervisning, et hold som jeg faktisk selv var instruktør på i gamle dage. Så det var ret sjovt at prøve det igen, selvom jeg da var slemt skuffet over min egen styrke. Det var virkelig fedt at opleve det igen, og træne på en sådan måde jeg slet ikke er vant til. Men det har da også medført at jeg (her 4 dage efter) stadig er øm i hele kroppen.

familieweekend

Efter holdundervisning tog vi i svømmehallen alle 4. Noget især ungerne nød! Masser af tid sammen, uden man lige kommer til at tage telefonen frem eller ordne lidt husligt. Bare fuld opmærksom på dem og det nød jeg faktisk også virkelig meget. Så fik vi ellers lidt frokost på hotellet, og smuttede en tur ud i byen til en lille gåtur. Om eftermiddagen spillede vi lidt badminton og tog en tur i deres spa, bare Mads og jeg. Vi havde nemlig allieret os med Mads far, som kunne se efter ungerne imens. Her var der både sauna, dampbad, iskoldt-vands-bassin-på-sten, et lysterapi rum og infrarød sauna.

familieweekend

familieweekend

Lørdag aften tog vi igen ud og spise aftensmad, og efter endnu en lækker morgenmad søndag, tog vi hjemad igen. Så alt i alt en dejlig familieweekend væk hjemmefra.

 

Få 10 % rabat på en booking af to overnatninger

Med rabatkoden JB2020 kan I få 10% ved bookning af to overnatninger (skal bookes på tlf: 96267400). 

Se også med her hvorfor bevægelse og børn passer så godt sammen

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret