Desserter til nytårsaften

Her finder du en samling af mine bedste desserter til nytårsaften eller bare desserter til en hvilken som helst anden festlig aften. Her er desserter i glas, cheesecakes, isdesserter, chokoladedesserter og en lidt andet lækkert. Jeg håber, du finder ud af hvilken dessert, du skal servere for dine nytårsvenner.

Desserter til nytårsaften

Desserter til nytårsaften

 

Ej, det er svært at vælge, hvilken dessert man skal servere til nytår. Jeg tænker, at rigtig mange vælger en form for chokoladebombe, enten brownies med is og bær til. Måske en gateau marcel (er personligt langt mere mig end en brownie) eller måske man går med en chokolademousse. Ret klassiske nytårsdesserter i hvert fald. Men citron kunne også spille en rolle på nytårsdessertbordet. F.eks. en citronfromgage eller en citronkage med lemoncurd og hvid chokolade creme. Måske du ønsker alkohol i din dessert, så har jeg et par bud med Baileys.

Her er desserter i glas, så man rigtig kan se lagene i de fine trifli. Det kunne også være en form for isdessert. En ting, der sikkert gælder langt de fleste, når det kommer til ønsker og krav til en nytårsdessert er, at den kan foreberedes i god tid inden. En dessert man kan lave dagen inden eller i hvert fald om formiddagen, så det blot tages frem ved servering.

Her kommer mine bud på lækre desserter til nytår:

Desserter i glas

 

Desserter med is

 

Andre lækre desserter til nytårsaften

 

Instagram

Følg endelig med på min Instagramprofil for flere opskrifter, madbilleder og inspiration til sundt og grønt mad.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret