Desserter til gæster

Der er kommet ret mange desserter til min side på det seneste. Mange af dem kunne være super oplagte som afslutning på en god, hjemmelavet middag. En dessert må gerne være noget, man kan forberede i god tid, inden gæsterne kommer – måske endda dagen inden. Så det kun lige er at samle det, når den skal serveres. Derudover synes jeg gerne, en dessert må være lidt ekstra end en banankage. Måske noget serveret i glas, evt. trifli, mousse eller lignende. Jeg har her samlet de bedste desserter, som jeg kunne finde på at servere til mine gæster.

desserter til gæster

Desserter til gæster

 

Trifli med lemoncurd og Bastogne

Trifli med lemon curd

 

Chokolademousse med karamelpopcorn

 

Pavlova med limeskum

 

Hvid chokolademousse med råsyltede rabarber

 

Trifli med Baileys og Oreos

Bailey mousse

 

Koldskålscheesecake i glas

 

Frugtsalat med vaniljeråcreme

 

Chokoladeovertrukne jordbær

desserter til gæster

 

Rabarber trifli

desserter til gæster

 

Citronfromage

desserter til gæster

 

Flere desserter til gæster

Hvis du mangler mere inspiration til gode desserter eller kager, du kan servere for dine gæster, så kan du se hele min kategori med søde sager her. Her finder du både kager, mousser, isdesserter, fromager, cheesecakes, tærter og meget andet.

Der er de hurtige desserter, som tager omkring 15 minutter at bikse sammen, og så er der et par lidt mere krævende (rent tidsmæssigt i hvert fald). Fælles for alle er, at det er nemme desserter. De kræver ikke kæmpestore kundskaber i et køkken og heller ikke alverdens fancy udstyr.

Hvis du er på jagt efter en sukkerfri dessert, kan du tjekke min kategori Kage uden sukker. Her har jeg samlet en lang række søde sager uden sukker, som stadig smager toplækkert!

 

Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Følg endelig også med inde på min Facebook-side og på min Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler inspiration til både andre desserter og lidt sundere retter såsom aftensmad. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor jeg hver fredag sender en madplan ud med tilhørende indkøbsliste.

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret